Kundservicemedarbetare
Svedea
Svedea söker kundservicemedarbetare med inriktning mot båt

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring
Svedea liknar inget annat bolag i försäkringsbranschen – vår vision är faktiskt att förändra den. Vår vision och vår företagskultur är styrande för allt vi gör och hjälper oss fatta rätt beslut – både i vardagen och i de stora strategiska frågorna. Vi bygger bolaget tillsammans och är därför väldigt noggranna när vi rekryterar nya medarbetare – vi vill att du ska göra skillnad. Vill du jobba på ett bolag som inte är som alla andra och där din personlighet betyder lika mycket som dina formella meriter – då kan Svedea vara stället för dig.

Bli en del av vår framgångsrika kundservice
Till skillnad från många andra företag består vår kundservice av passionerade specialister på våra produkter. Medarbetarna fokuserar därför på att bli riktiga experter inom sitt produktområde snarare än att bli generalister. Nu söker vi dig som vill bli vår nästa kundservicekollega som på sikt vill bli specialist inom ditt område.

På Svedea är kunden alltid störst och vi vill att alla kundmöten ska präglas av personlig service, specialistkunskap och en vilja att överträffa kundernas förväntningar. På så sätt bygger vi goda relationer och uppnår våra högt ställda försäljningsmål. Dina arbetsuppgifter kommer primärt bestå av att arbeta med kundservice och försäljning via inkommande telefonsamtal och mejl, men också via chatt och sociala medier. Du kommer även delta och vara ansiktet utåt på våra mässor.

För att du ska få möjligheten att växa i din roll kommer vi löpande erbjuda utbildningar, vilket kräver att du är villig att fördjupa dina kunskaper om våra produkter; båt och vattenskoter. På sikt kommer du även få chansen att avsätta delar av din arbetstid till att utveckla och underhålla produkten tillsammans med produktchefen. Utöver samarbeten med produktchefen kommer du även ha kontakt med vår affärsutveckling och båtskadeavdelning.

Det här förväntar vi oss av dig 
Som person söker vi dig som aktivt tar initiativ i sociala sammanhang och har lätt för att skapa kontakter, både med kunder och med kollegor i din omgivning. Den här styrkan använder du, tillsammans med din kommunikativa förmåga och specialistkunskap, för att fånga våra kunders förtroende och att leverera service i världsklass. Förutom intresset för kunder och kundnöjdhet drivs du av att arbeta kvalitativt mot högt uppställda mål. 

Utöver din personlighet är det viktigt att du:

  • Har en avslutad gymnasieutbildning
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder – antingen över telefon eller i butik eller liknande
  • Har ett intresse för och en vilja att lära dig mer om våra produkter
  • Behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig bra på engelska i såväl tal som skrift
  • Har god datorvana

Det här kan du förvänta dig av oss
Du kommer till en arbetsplats där energinivån är hög och företagskulturen tydlig och djupt förankrad hos alla. Centrala värden på Svedea är passion, att utmana, att förenkla, att reflektera och att alltid se kunden. Gemensamt för oss är att vi brinner för det vi arbetar med – oavsett om det är motorcyklar, djur, försäkringsekonomi eller IT-processer.

Vi är drygt 150 medarbetare och växer stadigt. Svedeas huvudkontor finns högst upp i ett av Kungsholmens häftigaste hus – bara vår alldeles egna takterrass är en anledning att älska stället. Filialkontor finns i Hammarstrand, Umeå och Växjö. Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad på huvudkontoret.

Så här rekryterar vi
Känner du att du har rätt personlighet och att tjänsten passar dig är det bäst att du skickar in din ansökan omgående, dock senast 15/12. På Svedea arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida och länken i annonsen.

Har du frågor om tjänsten eller processen kan du alltid ringa eller mejla till rekryterande chef Ludvig Thorstenson, ludvig.thorstenson@svedea.se, 08 790 04 49.

Stockholm
5560c72b (anges alltid vid ansökan)
2019-11-22