Tekniker
Gjensidige Försäkring
Tekniker inom bygg till Gjensidige

Gjensidiges skadeavdelning består av ca 80 medarbetare inom motor och egendomsförsäkring för våra privat- och företagskunder. Gruppen Leverantörsutveckling ansvarar för att utveckla och förbättra samarbetet med Gjensidiges avtalsleverantörer inom bygg och fordonsreparationer samt säkerställa kvaliteten i våra reparationsprocesser och en god kundservice.

Gjensidige strävar efter att ligga i marknadens framkant gällande effektivitet och teknikutnyttjande, och arbetsuppgifterna inom leverantörsutveckling har under det senaste året förändrats i grunden. Vi söker nu en tekniker som kan bidra med att skapa ett mer modernt arbetssätt där vi värdesätter goda relationer med det avtalsnätverk som vi har. Du kommer främst att arbeta med våra leverantörer på byggsidan, men ser gärna att du har kunskap inom fordonsreparationer.

Om tjänsten

Som tekniker för Leverantörsutveckling arbetar du för att säkerställa kostnadseffektiva reparationer med hög kundnöjdhet och god kvalitet. Detta sker såväl genom kontinuerliga förbättringar av arbetssätt och rutiner, som genom digitalisering och automatisering. Samtidigt arbetar du med att säkerställa att våra leverantörer följer det samarbetsavtal som vi har med dom. I tjänsten kan det ingå platsbesök ute hos våra leverantörer, dock strävar vi efter ett arbetssätts där detta blir allt mindre nödvändigt.

Vem är du?

För att lyckas som tekniker på vår avdelning leverantörsutveckling behöver du ha stor förståelse för de för de bakomliggande kostnadsdrivande faktorerna i reparationer. Du ska god erfarenhet av att arbeta i Meps 2.0 samt kunskap och förståelse av Autoreply. Har du intresse och en del kunskap av Cabas är det en fördel. På vår avdelning Leverantörsutveckling finns det goda möjligheter för den som vill utvecklas.

Du har god förmåga att samarbeta med dina kollegor inom gruppen och i övriga avdelningar inom den svenska organisationen. Sist, men inte minst, söker vi dig som har en vilja att vara med i arbetet att utveckla framtidens tekniker. Vi på Gjensidige tror att vi som bolag lyckas genom ett högt engagemang och arbetsglädje, och du ska ha en tro på att du är rätt person för att bygga detta tillsammans med medarbetarna.

Vi söker dig som…

  • har teknisk kunskap av byggkonstruktion
  • har erfarenhet av att arbeta med skadeförsäkring
  • är analytisk och strukturerad
  • har en stark egen drivkraft och arbetar lösningsorienterat
  • har hög integritet
  • har ett intresse för människor och relationer
     

Om oss

Med våra samlade erfarenheter från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företagare. Med Gjensidige i Norge har vi en stabil plattform att stå på när vi etablerar varumärket Gjensidige i Sverige. I Norge är vi det största sakförsäkringsbolaget med anor sedan 1816. Gedigen erfarenhet av traditionella försäkringsprodukter kombinerat med ett modernt sätt att driva och utveckla ett försäkringsbolag. För att kunna ge förstklassig service i alla led och utveckla Gjensidige till en mycket konkurrenskraftig och kundfokuserad aktör kommer vi under de närmaste åren att kraftigt expandera och utöka vår verksamhet.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Melin på tel: +46 709489046 eller mejl: Peter.Melin@gjensidige.se 

Stockholm
cbf6dd5e (anges alltid vid ansökan)
2019-11-06