Analytiker
If P&C Insurance
Värderingsdriven analytiker företagsförsäkring

Vill du använda din kreativitet? Vill du utveckla din kompetens? Gillar du att använda ditt affärsmässiga tänk och din analytiska förmåga för att lösa kluriga problem? Vill du göra något som påverkar?


Mitt namn är Fredrik Dacke och jag vill förändra den nordiska försäkringsmarknaden. If kommer att lyckas genom att få försäkring att upplevas som oknepigt. Jag tror att det kräver att vi är nyfikna, snabbfotade och vågar ta initiativ.

Som analytiker inom företagsförsäkring kommer du jobba i en kreativ och öppen miljö där vårt fokus alltid är att erbjuda de bästa försäkringarna till våra kunder. Genom att förvandla komplex information till insikter så skapar vi lösningar som används i hela norden. Arbetsuppgifterna är starkt varierande och kan t.ex. vara att utveckla nya försäkringar, justera prissättningsmodeller, förbättra digitala verktyg eller stötta säljare och riskspecialister. Det innebär ofta svåra avvägningar mellan matematik, juridik och kundens språk.

Vi har höga förväntningar på oss, men oroa dig inte! Vi hjälper varandra att lyckas. Jag tror att följande beskriver dig väl:

  • Master som ingenjör, ekonom eller liknande
  • Antingen arbetslivserfarenhet eller nyutexad med ett driv och vilja att utvecklas
  • Ett öga för siffror och ett driv att förstå verkligheten
  • Förmågan och intresset att tydligt förklara dina slutsatser och resultat
  • Hög samarbetsförmåga och ett intresse för att interagera med andra
  • Driver egna initiativ från start till slut
     

Vår avdelning har en mix av kompetenser inom försäkring med fokus på matematik, juridik och digital försäljning. Vi pushar varandra att utvecklas och har kul på vägen. Jag anslöt till If-familjen som analytiker 2013 och är nu ledare för egendomsgruppen. Som person är jag en optimist som älskar att hjälpa andra med faktadriven produktutveckling. Jag drivs av att se personer utvecklas och nå sina mål. Jag kommer att jobba dedikerat för att du ska trivas och utvecklas.

Ansök senast 22 november. Rollen är placerad i Bergshamra, Stockholm. If värdesätter en diskrimineringsfri arbetsplats och eftersträvar en fördomsfri vardag. Ansök med foto-löst CV, personligt brev och betyg på if.se. Flytande svenska och engelska är ett krav.

För frågor så når du mig på 072 398 57 76 eller fredrik.dacke@if.se
Mina referenser är beredda på samtal från dig:
Fredrik Andréen Blomdell, analytiker i gruppen: 073 416 43 31 eller fredrik.andreen.blomdell@if.se.
Sara Aschan, ledare underwriting: 070 922 91 29 eller sara.aschan@if.se

Jag ser fram emot att prata med dig!
Fredrik Dacke, Ledare Produkt & Pris Egendom Företag

Stockholm
18071b5e (anges alltid vid ansökan)
2019-11-06