Skadereglerare, fordon
Länsförsäkringar Södermanland
Skadereglerare, fordon

Vi söker dig, som vill jobba i ett företag som sätter kunden och medarbetare i centrum. Hos oss på Länsförsäkringar Södermanland arbetar vi i team, där vi skapar trygghet för våra kunder men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Du kommer att vara vår viktigaste länk mellan kunden och våra samarbetspartners.

Vi söker dig som kan reglera alla typer av skador inom fordonsförsäkring, privat och företag. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med placering i Nyköping. 

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete hanterar du skadeärenden som gäller alla fordonsförsäkringar. Arbetet innebär att självständigt reglera och göra vållandeutredningar, att tolka gällande försäkringsvillkor, och känna till de lagar och praxis som finns utifrån Trafikskadelagen. Du kommer själv att fatta beslut, vilka ibland även kan vara obekväma.

Du ingår i ett kompetent team av skadereglerare och tekniker som tillsammans jobbar för att utveckla och förbättra kundmötet och regleringen av skadefall för våra kunder.

Kvalifikationer
Du har någon form av högskoleutbildning. Försäkringsutbildning för skadereglerare och erfarenhet från fordonsskadereglering, gärna företagmotor/tung trafik. För att bli framgångsrik i rollen måste du ha en mycket god kommunikationsförmåga och en vana att förhandla och argumentera på ett ödmjukt sätt i både tal och skrift. Kontakten med våra kunder sker mest digitalt och per telefon, men även personliga besök förekommer. 

Personliga egenskaper
Du är van att jobba självständigt, är strukturerad i ditt arbetssätt och har god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. Du är empatisk och ska kunna förstå kundens situation. Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du är engagerad och gillar utveckling och förändringar.

Länsförsäkringar Södermanland söker dig med rätt personlighet, kompetens och erfarenhet för tjänsten. Bolagets målsättning är att vår organisation ska spegla mångfalden bland våra kunder.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och Länsförsäkringar Södermanland är du välkommen att höra av dig:

Annelie Axelsson, chef Fordonsskador, tfn 0155-48 41 18.

Robert Andersson, Forena 0155-48 41 89
Martin Halldin, SACO 0155 4841 19.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast den 17/11 via vårt rekryteringssystem.

 
På Länsförsäkringar Södermanland arbetar vi för att göra det tryggare och säkrare för sörmlänningarna. Vi hjälper våra kunder att få sina pengar att växa och skydda det som betyder något för dem. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder med både bank och försäkring. Och inte nog med det – vi vill bli länets bästa arbetsplats. Låter det som något du vill vara med och arbeta för?

Nyköping
ec7d870a (anges alltid vid ansökan)
2019-10-28