Underwriter
If P&C Insurance
Underwriter för ansvarsförsäkringar

När jag frågar kollegorna i vår grupp vad det bästa med deras jobb är får jag nästan alltid samma svar. Det är att hela tiden få lära sig nya saker och sätta sig in i komplicerade frågeställningar, och att använda det för att göra stora affärer. Jag heter Sara Aschan och jag tror att If kommer att lyckas genom att få försäkring att upplevas som oknepigt, även för stora företagskunder med unika behov. Jag tror att det kräver att vi är nyfikna och vågar ta initiativ. Därför söker jag dig som vill använda dina juridiska kunskaper tillsammans med ett kreativt driv för att lösa mångbottnade problem!

Som underwriter hos oss får du arbeta med att ge If Commercials största och mest komplexa kunder individuella riskanalyser och skräddarsydda försäkringslösningar. I vår grupp kombinerar vi analytisk förmåga, juridisk kompetens och affärsmässighet för att erbjuda de bästa försäkringarna till rätt priser. Var och en av oss har ett dedikerat ansvar att förvalta och utveckla sin egen kundportfölj. Vi stöttar säljare i deras arbete och deltar i viktiga kundmöten, så förväntningarna på oss är höga och vår förmåga att kommunicera ställs på sin spets.

Låter det som ett stort ansvar? Du har rätt, det är det - men vi hjälper varandra att lyckas! Tillsammans hittar vi din väg framåt och hur vi bäst använder just dina erfarenheter och styrkor. Jag tror att det här beskriver dig väl:

  • Du har en akademisk examen inom juridik eller inom ekonomi med kompletterande erfarenhet inom försäkring.
  • Du har antingen arbetslivserfarenhet eller är nyutexaminerad med ett driv och vilja att utvecklas.
  • Du har en god analytisk förmåga, med ett öga för både detaljer och helhetsperspektivet
  • Du har både intresse och förmåga att tydligt förklara dina slutsatser och resultat.
  • Du trivs med att arbeta både självständig och i grupp och är pålitlig, hjälpsam och inte rädd för att ta egna initiativ
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska

 

Underwritinggruppen som du blir en del av består av 20 kollegor med en blandning av kompetenser och erfarenheter. En del av oss är nya i försäkringsbranschen, medan andra har varit här länge. Många har djupa kunskaper inom juridik, ekonomi, eller analys. Jag, som kommer att bli din närmaste ledare, anslöt till If-familjen 2014 som analytiker. Jag kommer att jobba dedikerat för att du ska trivas och utvecklas.

Ditt nya jobb finns i Bergshamra i Stockholm. Arbetet innebär resande, främst dagsresor, så du måste ha körkort och tillgång till bil. If värdesätter en diskrimineringsfri arbetsplats och eftersträvar en fördomsfri vardag. Ansök med foto-löst CV, personligt brev och betyg på if.se, senast 24 oktober 2019. Vi kommer att intervjua löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Du kan nå mig på 070-922 91 29 eller sara.aschan@if.se om du har några funderingar! Vill du hellre prata med en underwriter i min grupp, så når du Catharina Hemmings på 073-386 63 61. Hon väntar på ditt samtal!

Jag ser fram emot att höra av dig!

Sara Aschan
Ledare Underwriting Företag Sverige - Ansvar, Transport, Fordon och Person

Stockholm
21e981ab (anges alltid vid ansökan)
2019-10-10