Gruppchef till Länsförsäkringar Mäklarservice
Länsförsäkringar Mäklarservice AB
Gruppchef inom egendomsförsäkring till Länsförsäkringar Mäklarservice

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom länsförsäkringsgruppen som består av ett 110-tal engagerade experter inom mäklad sak- och livförsäkring. Affären har vuxit rejält de senaste åren. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsmäklare/förmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa mäklarservice. Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

Gruppchef inom egendomsförsäkring till Länsförsäkringar Mäklarservice

Vi söker dig som vill utveckla sakaffären hos oss där våra förmedlare och kunder får en service i världsklass! Många kunder väljer att låta sig företrädas av en försäkringsförmedlare som rådgivare i försäkringsaffärer. Försäkringsförmedlare spelar därmed en avgörande roll på den svenska försäkringsmarknaden. Vi fortsätter därför vår strategiska satsning på att skapa marknadens bästa tjänster i syfte att skapa lönsamma affärer för länsförsäkringsgruppen.

Ditt uppdrag

Du kommer ha personalansvar för en grupp om 9 medarbetare som arbetar med egendomsförsäkring. En viktig del är att coacha dina medarbetare i sitt uppdrag att sälja och utveckla den mäklade företagsaffären. Målet är att Länsförsäkringar ska vara den bästa partnern för förmedlarna och att fler förmedlare ska vilja göra affärer med oss. Vi söker en gruppchef för vår mindre företagsaffär och du kommer att ha din utgångspunkt i Göteborg eller Malmö. Försäljningsgruppen består av 9 medarbetare fördelade på tre orter. Detta innebär en del resor i tjänsten.

Din profil

Du drivs av att göra affärer, älskar försäljning och är bra på att utveckla och coacha människor. Du har stark egen drivkraft, är lösningsorienterad och resultatinriktad samt har rätt mental inställning när du går till arbetet. Du är en empatisk och involverande ledare som litar på dina medarbetare och ger dem förutsättningar för att lyckas med sitt arbete. Du är en utpräglad lagspelare som drivs av att se andra växa och som bidrar till hela Mäklarservice bästa i alla lägen.
Förmågan att bygga relationer både internt och externt, arbeta i och leda team samt fatta affärsmässiga beslut är en förutsättning för att nå framgång hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet från coachande ledarskap och relevant högskoleutbildning. Du är en god kommunikatör och van att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig

Du kommer till ett bolag med stora ambitioner och medarbetare med högt engagemang. Arbetet är både av strategisk och av operativ karaktär. Ditt engagemang blir avgörande för utvecklingen på en marknad som förändras. Du kommer till en organisation där vår värdegrund, eget ansvar, rätt mental inställning och affärsmässighet är viktiga framgångsfaktorer. I vår ledarprofil eftersträvar vi ”modiga lagledare som älskar affären, visar vägen och inspirerar”.

Information och ansökan

Välkommen med din ansökan via lansforsakringar.se/jobb. Sista ansökningsdagen är den 25 oktober. Urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Johanna Westman tfn 072-141 02 65.

Facklig kontaktperson för Forena är Anna Svedlund tfn 08- 588 490 47.   

Göteborg eller Malmö
6d4a15f4 (anges alltid vid ansökan)
2019-10-10