Försäljningsansvarig förmedlarkontakt
Folksam
Försäljningsansvarig förmedlarkontakt

Vi söker nu en försäljningsansvarig förmedlarkontakt i Stockholm 

Det här gör du som Försäljningsansvarig förmedlarkontakt på Folksam
Som försäljningsansvarig förmedlare har du en viktig roll i att bidra till att vi på ett framgångsrikt sätt når våra strategiska mål. Det genom att ytterligare stärka våra goda relationer med externa förmedlare och fortsätta öka försäljning av liv- och sparandeförsäkringar. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: 

  • Skapa och ta ansvar för våra försäljningsresultat via förmedlare
  • Upprätta en affärsplan i enlighet med våra strategier och arbeta utifrån den
  • Ta initiativ, marknadsföra och sälja in Folksams liv och sparandeerbjudanden
  • Skapa och bibehålla goda relationer med förmedlare
  • Informera och utbilda förmedlare om våra produkter, tjänster, affärsupplägg och nyheter
  • Delta på kundträffar, konferenser samt seminarier och besöka nyckelkunder tillsammans med förmedlare
  • Hantera komplicerade ärenden internt och tillsammans med förmedlare 

Som försäljningsansvarig förmedlare ingår du i avdelningen Förmedlad distribution och ansvarar tillsammans med övriga försäljningsansvariga och administratörsansvariga för vår kontakt med förmedlarnas lokala representanter i form av rådgivare, teamledare och administratörer. 

Är du den vi söker? 
Vi söker dig som har utbildning från universitet/högskola med inriktning ekonomi, juridik eller marknadsföring. Alternativt att du har jämförbar erfarenhet som säkerställer relevant faktakunskap för verksamhetsområdet. Du har erfarenhet av arbete med kvalificerad försäljning av tjänstepensioner med goda resultat. Efter flera års erfarenhet av B2B är du trygg i din roll att bygga relationer som skapar affärer och du trivs i en miljö med många kontaktytor. Att hålla presentationer och föredrag för andra känner du dig bekväm med.

Som person är du relationsskapande och ser fördelarna av att samarbeta bra med andra. Du har ett förtroendeingivande sätt och skapar engagemang hos förmedlare. Genom ditt resultatinriktade arbetssätt och initiativförmåga hittar du nya sätt att framgångsrikt marknadsföra Folksam på. Du är handlingskraftig och arbetar på ett strategiskt och strukturerat sätt. Vidare har du ett starkt sinne för ordning och reda samt att leverera verksamhetsnytta

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att främja samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet 
Välkommen att skicka in din ansökan senast 27 oktober 2019. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Martina Sundström 0722-30 20 31.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Susanna Järnek 0708-31 69 46, Forena Robert Karlsson 0708-31 52 81 och Handels Mikael Täll 0761-26 22 04.

Stockholm
39dbc75d (anges alltid vid ansökan)
2019-10-07