Skadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Skadereglerare till Motorskador

Vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utveckling hos oss och vägen dit är genom vårt medarbetarskap och ledarskap. Medarbetarskapet innebär nyfikenhet på varandra och vi ser fördelar med att vi alla är olika och bidrar med olika perspektiv. Vi är självdrivande och öppna för konstant lärande genom att aktivt dela kunskap med varandra. Vi arbetar med direkt feedback, uppmärksammar när vi gör något bra och firar framgångar tillsammans. Läs vidare om detta känns lockande, för då kan detta vara jobbet för dig!

Rollen
I Motorskador Privat blir du en del av en grupp bestående av nio skadereglerare och sex tekniker. Vårt fokus är att initiera och effektivt utföra skadereglering. Som skadereglerare på Motorskador är du bolagets kontaktperson gentemot de kunder som anmäler trafik- och kaskoskador. Arbetet innebär att reglera alla typer av motorfordonsskador. I arbetet ingår att utföra vållandebedömningar, tolka gällande försäkringsvillkor samt lagar och praxis och du arbetar mot uppsatta kvalitets- och resultatmål.

På Motorskador Privat arbetar vi med att ge våra kunder bästa möjliga service utan att ge avkall på effektivitet, och vi sätter en ära i att varje dag leverera mervärde för våra kunder. Gruppen genomsyras av en stark laganda och att stötta varandra är en självklarhet för att tillsammans lyckas i ett högt tempo.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser att du har en relevant utbildning, minst gymnasiekompetens, med erfarenhet av att jobba med och ha kunskaper inom motorförsäkring. Erfarenheter inom skadereglering är ett krav. Du är en person som är van att fatta snabba beslut och tycker om ett högt arbetstempo. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga och en vana att förhandla och argumentera på ett ödmjukt sätt i både tal och skrift.

Varje kundkontakt är unik och därför söker vi dig som drivs av att ge kunden ett professionellt, serviceinriktat och engagerat bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är förändringsbenägen, ödmjuk och har ett öppet sinne.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjlighet att delta i ett team som präglas av professionalitet, stor kompetens och stark laganda som stöttar varandra i vått och torrt. Du får chansen att delta på en spännande utvecklingsresa för Länsförsäkringar Stockholm där du kommer få bidra med idéer, kunskap och möjligheten att påverka din egen professionella utveckling.

Information och ansökan
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linda Isberg, chef Motorskador Privat, tel. 08-562 835 19 alternativt linda.isberg@lansforsakringar.se . Facklig kontaktperson för Forena är Åsa Nelander, tel. 08-562 882 02.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, men senast den 31 oktober 2019.

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

Stockholm
135cef58 (anges alltid vid ansökan)
2019-10-04