Försäkringskonsult
Finfa AB
Försäkringskonsult med kunden i fokus - kollektivavtalade försäkringar

Finfa står inför stora förändringar, då bolaget kommer att gå upp i, ett av parterna på den privata marknaden (Svenskt Näringsliv, LO och PTK), gemensamägt bolag. Bolaget ska överta parternas informationsansvar från och med den 1 januari 2021.

Om rollen

Under 2020 kommer en av medarbetarna i Stockholm vara föräldraledig, varför vi behöver förstärka området redan 2020. Hos oss får du arbeta med ett kvalificerat och utvecklande arbete med stor variation och många olika kontakter. Våra kunder finns i alla segment och branscher. 

Vi är en organisation i ständig utveckling vilket innebär en spännande resa med stora möjligheter till personlig utveckling och frihet att påverka under ansvar. Vi strävar efter ett proaktivt och kundvårdande förhållningssätt och vill uppfattas som förtroendeingivande, nytänkande och passionerade. Du kommer till en grupp med de främsta experterna på kollektivavtalade försäkringar – de försäkringar som följer av anställning - vilket innebär en dynamisk och krävande miljö.

Om Dig

Du bör ha akademisk examen och IFU-diplom eller motsvarande samt praktisk erfarenhet av försäkringsfrågor från personalfunktion eller försäkringsbolag.

Meriterande är att ha arbetat direkt mot arbetsgivare/företagare och att själv drivit eller verkat i ett företag. Du har en god pedagogisk förmåga och är van att prata inför grupp samt att leda workshops. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska, engelska och gärna även ytterligare språk. Goda kunskaper i CRM-system och om lagstadgad försäkring är en merit. 

Som en resurs inom område Stockholm kommer du att bistå dina kollegor i proaktiva aktiviteter mot målgruppen, varför vana att ringa kunder är ett krav. 

Personliga egenskaper
För att trivas och komma till din rätt krävs att du som person är:
- Öppen och nyfiken
- Lyhörd och social
- Lagspelare och organisatör
- Initiativrik och serviceinriktad 

Det förekommer resor i tjänsten och du behöver därför inneha körkort.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Stockholm.
Tillträde den 1 januari 2020 

Frågor om tjänsten besvaras av Mats Wikberg, Verksamhetsansvarig för Finfa AB, telefon 08-762 70 11 eller HR-specialist Helena Ekeroth, Svenskt Näringsliv, telefon 08-553 430 25. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.finfa.se 

Vi ser fram emot din ansökan senast den 20 oktober! 

Om oss
Finfa AB – en del av Svenskt Näringsliv, erbjuder företag inom den privata sektorn, som tecknat eller avser att teckna avtalsförsäkringar stöd avseende dessa försäkringar. Avtalsförsäkringarna har sin grund i kollektivavtal mellan Svenskt Näringsliv och LO respektive Svenskt Näringsliv och PTK. Finfa AB är ett helägt dotterbolag till Svenskt Näringsliv. Vi är idag ett 20-tal medarbetare och verkar på 10 orter i Sverige.

Stockholm
1dcd695e (anges alltid vid ansökan)
2019-10-03