Skadetekniker
Yallotrade AB
Skadetekniker till Yallotrade

Är du van av att arbeta med motorskador? Har du bred erfarenhet av inlösen och är intresserad av en ny utmaning inom försäkringsbranschen? Yallotrade söker just nu en skadetekniker till sitt kontor på Kungsgatan i Stockholm!

Yallotrade AB är marknadsledande inom systemlösningar för försäkringsbolagens inlösenprocesser och som skadetekniker på Yallotrade kommer du att värdera fordon och kontrollera automatiska värderingar i systemet, arbeta med skadekalkyler samt möta kunder och försäkringstagare över telefon i värderingssamtal. I rollen kommer du också att vara i daglig kontakt med verkstäder och demonterare över både telefon och mail.

Krav på person
Du som söker denna tjänst har tidigare arbetat som skadetekniker med god erfarenhet av inlösen. Du har arbetat med kalkyleringssystemet CABAS och bör ha god försäkringskunskap inom motorskador. Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi ser också att du är:
– Service-minded och du sätter alltid kunden i fokus.
– Noggrann och kvalitetsmedveten.
– Professionell mot både kunder och arbetskollegor.
– Stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
Plats: Kungsgatan 84, Stockholm.

Företagspresentation
Yallotrade AB har varit verksamt sedan 2006 och är marknadsledande inom systemlösningar för försäkringsbolagens inlösenprocesser. I dagsläget är ett 20-tal försäkringsbolag i Sverige, Danmark och Tyskland anslutna till tjänsten. Bara i Sverige är sedan mer än 300 verkstäder, cirka 50 demonterare och ett antal bilhandlare aktiva användare. Yallotrade är kvalitets-, miljö- och informationssäkerhetscertifierade enligt ISO 9001:2015, 14001:2015, och 27001:2013. Yallotrade är i Sverige cirka 15 anställda och omsätter 30 miljoner.

Vi samarbetar med PerformIQ i denna rekrytering. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm
15b3f342 (anges alltid vid ansökan)
2019-10-02