Gruppchef personskadereglering
Löf
Gruppchef personskadereglering

Vill du vara med och leda en grupp personskadereglerare hos ett försäkringsbolag som har branschens kanske mest intressanta och utmanande produkt?

Nu söker vi dig som har erfarenhet av personalansvar och en bakgrund i försäkringsbranschen eller liknande. Du ska balansera ett coachande och närvarande ledarskap i en hög utvecklingstakt där vi arbetar mål- och värderingsstyrt.

Vem är du

Du har förmågan att vara professionell, aktiv, respektfull och effektiv såväl internt som externt.  Du har målfokus, ett affärsmässigt förhållningssätt och ser till både medarbetares och verksamhetens behov. Du ska ha ett coachande ledarskap. Genom gott ledarskap som till exempel att skapa delaktighet och lärande lägger du tillsammans med övrig ledning grund för en förändringsbenägen organisation som är mogen att utvecklas och ta ansvar.

Så här jobbar vi

Ditt uppdrag är att tillsammans med din grupp stödja avdelningschefen i att uppnå mål samt utveckla medarbetare och verksamhet. Du är engagerad, kommunikativ och prestigelös. Du gillar att vara en närvarande ledare och kan ställa tydliga krav. Din grupp består av 15-25 medarbetare.

Du ingår i en skadeledningsgrupp där vi har ett gemensamt ansvar för att utveckla vår verksamhet.

Din utmaning är att behålla en hög medarbetarnöjdhet och samtidigt utveckla verksamhet i takt med digitaliseringen. Viktiga delar i det är vårt kundfokus samt medarbetarutveckling och självledarskap.

Om Löf

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi är ett värderingsstyrt företag och våra värdeord - Aktiv, Effektiv, Respektfull och Professionell – genomsyrar vår företagskultur. Vi har ett tydligt kundfokus och arbetar kontinuerligt med projekt som syftar till att förbättra kundservice och att effektivisera processer. På Löf finns goda möjligheter till utveckling. Förutom en gedigen introduktionsutbildning har vi en kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har en hög digitaliseringsgrad på vår arbetsplats och ett utvecklat skadesystem.

Vår verksamhet

Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen 1,35 miljarder kronor och har en balansomslutning på 11 miljarder kronor.

Vi är cirka 185 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Vår arbetsplats finns centralt på Södermalm i Stockholm.

Mer information om Löf finns på www.lof.se

Vill du bli en av oss

Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är den 2019-10-27.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta avdelningschef Ann-Sofie Fahlkvist, 08- 551 011 43, ann-sofie.fahlkvist@lof.se

Fackliga frågor besvaras av: Lisbeth Nylén-Bakurin, Forena, 08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se samt samt Bianca Billing, Saco 08-551 011 38, bianca.billing@lof.se

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.

Stockholm
51fd435d (anges alltid vid ansökan)
https://lof.se/
2019-10-01