Gruppchef inom Försäljning Sak Privat
Länsförsäkringar Stockholm
Gruppchef inom Försäljning Sak Privat

Är du en framåtlutad ledare som brinner för försäljning och kundservice? Vill du dessutom som ledare skapa resultat genom andra och bidra till att vi har Stockholms mest nöjda kunder? Då är detta ett jobb för dig!

Fokus för Affärsområde Privat är att skapa marknadstryck genom att etablera, utveckla och behålla lönsamma kundrelationer till privatpersoner inom Stockholms län. Vi befinner oss i en spännande förändringsresa och tar kliv framåt för att möta morgondagens marknad med fokus på tillväxt.

Uppdrag och ansvar

Avdelning Försäljning sak Privat, som ingår i Affärsområde Privat, består totalt av ca 80 medarbetare organiserade i tre grupper, där en av Sak-grupperna rapporterar till dig. Den Sak-grupp som du kommer att ansvara för består av ca 18 medarbetare och arbetar med försäljning, service och aktiv bearbetning enligt beslutad marknadsplan för i huvudsak produkter inom sakförsärking. Arbetet sker framförallt genom telefon, men också via mail och andra digitala kanaler.

I ditt ansvar ingår att skapa en effektiv och stark försäljning med utgångspunkt från kundens behov och med fokus på bibehållen lönsamhet. Du har en viktig uppgift att utveckla hela avdelningen tillsammans med övriga ledare inom Försäljning Sak Privat.

Som chef har du fullt ansvar för din försäljningsbudget samt uppsatta kundnöjdhetsmål. Din roll är att vara till stöd för dina medarbetare genom kontinuerlig uppföljning och feedback samt framtagande av individuella handlingsplaner. Allt för att varje medarbetare ska få bästa förutsättningar att nå sina uppsatta mål.

Vi erbjuder dig

Möjlighet att delta i ett team som präglas av professionalitet, stor kompetens och stark laganda. Chansen att få delta i en spännande utvecklingsresa för Länsförsäkringar Stockholm där du kommer få bidra med idéer, kunskap och möjligheten att påverka din egen professionella utveckling.

Våra ledstänger; pålitliga, enkla och nära samt vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du brinner för att leda och utveckla affär och medarbetare och att du har ett genuint intresse för försäljning och kund. Ditt coachande ledarskap och din kommunikativa förmåga är central. Du drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med teamet och har roligt när du skapar resultat genom andra och förstår att framgång föder framgång.

Vi söker dig som har:

• Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

• Bakgrund inom försäkringar

• Erfarenhet av framgångsrik egen försäljning samt vana att arbeta kundfokuserat och gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter på ett pedagogiskt sätt.

• Erfarenhet av goda resultat genom att leda, utveckla och coacha medarbetare inom försäljning

Som gruppchef rapporterar du till Chefen för Försäljning Sak Privat och ingår i ledningsgruppen för Försäljning Sak Privat. Tjänsten har placeringsort Solna, Frösunda.

Information och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta  Chef Försäljning SAK Joakim Östgren  joakim.ostgren@lansforsakringar.se  alt tfn 08-562 878 22 . Facklig kontaktperson för Forena är Fatouh Janneh 08-562 848 19 och för SACO är Pia Saarainen 08-562 830 71.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att registrera din ansökan snarast, men senast 29 september 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

 

Stockholm
2911d4fc (anges alltid vid ansökan)
2019-09-09