Motorunderwriter
Dina Försäkring AB
Erfaren motorunderwriter

Dina Försäkringar
Vi är tio försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på ca 40 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det kunderna bryr sig om och att göra vardagen tryggare för dem. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare och ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Läs gärna mer på www.dina.se.

På Mäklardisken är vi 16 personer som arbetar på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Piteå. Nu vill vi förstärka vår organisation med ytterligare en motorunderwriter med placering i Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
Du ansvarar för att sälja och förvalta samlingsavtal genom våra samarbetspartners, försäkringsförmedlarna. Det är ett självständigt arbete där du förvaltar och utvecklar din egen kundstock. Du lämnar offerter på inkomna förfrågningar och förnyar våra befintliga avtal. Detta innebär att du riskbedömer, premiesätter och verkar för en fortsatt god försäljning med fokus på lönsamhet. En viktig del i arbetet är att skapa långsiktiga relationer med dina förmedlare. Då det förekommer resor i tjänsten är körkort ett krav.

Vem är du
Vi söker dig som motiveras av försäljning och vill ge våra samarbetspartners bästa möjliga service. Du är en social person med en god kommunikativ förmåga som har lätt för att skapa förtroende och att bygga långsiktiga relationer. Till dina styrkor hör att du är flexibel, prestigelös, analytisk och målinriktad. Du tar ansvar för dina leveranser och gillar att ha ordning och reda. Då vi söker en erfaren motorunderwriter ser vi helst att du har kunskap om försäkring i allmänhet och god kunskap om motorförsäkring i synnerhet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Johan Nordlöf, Försäljningschef Mäklardisken, på 070-8668722 eller johan.nordlof@dina.se. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27. Besök gärna www.maklardisken.se för mer information om oss och vår verksamhet.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev via ansökningsknappen här nedan. Vi jobbar med ett löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt men absolut senast den 1 oktober.

Stockholm
120d088b (anges alltid vid ansökan)
2019-09-09