Rådgivare
Aon
Aon söker rådgivare till affärsområdet Health & Benefits

Vi söker nu två rådgivare till vårt affärsområde Health & Benefits, som kommer vara placerade på vårt kontor på Valhallavägen i Stockholm.

Aon är en ledande internationell konsult och försäkringsförmedlare inom försäkring, risk management och HR. Våra uppdragsgivare är stora företag med höga krav på proaktivitet, kompetens och engagemang inom risk- och sakförsäkringsfrågor. För att leverera våra tjänster krävs kompetenta medarbetare med stort intresse för riskhanteringsfrågor och internationell affärsverksamhet. Inom divisionen Health & Benefits (H&B), arbetar vi med liv- och pensionslösningar samt närliggande försäkringslösningar till våra företagskunder. Vi erbjuder arbetsgivare och pensionssparare ett helt transparent alternativ i vår rådgivning.

2018 var ett år med en mycket positiv utveckling och vi befinner oss i en tillväxtfas där vi behöver bli fler kollegor. Vi söker därför två nya medarbetare till vårt team!

Om rollen

Dina övergripande arbetsuppgifter kommer vara att ge rådgivning till våra kunders anställda avseende deras tjänsterelaterade pensionsförsäkringar. Det innebär att du kommer att förbereda och genomföra rådgivningar och sköta efterarbetet. I rollen som rådgivare kommer du att arbeta mot uppsatta utvecklings- och resultatmål vilket kräver ett kommersiellt och långsiktigt tänk.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du behöver även vara självgående och strukturerad i ditt arbete. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, samt ett par års erfarenhet av rådgivning kring pensioner. Vi anser det även vara meriterande om du har InsureSec-licens.

Som person är du en lagspelare som sätter stort värde vid lojalitet till teamet. Samtidigt har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är engagerad och affärsmässig, samt tar ansvar för ditt arbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att bemöta olika människor. Aon Swedens värderingar bygger på teamwork, entreprenörskap och affärsmässighet och det är viktigt att du delar vår kundfokuserade företagskultur.

Intresserad? Ansök nu!

Urvalet kommer att ske löpande och vi ber dig därför registrera din ansökan snarast möjligt via vår hemsida www.aon.se (gå in under ”Om Aon Sweden”/Arbeta på Aon), dock senast 2019-09-30. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johan Keding, Head of Health & Benefits på telefonnummer 072-402 46 33. Välkommen med din ansökan!

 

Stockholm
d19ee5eb (anges alltid vid ansökan)
2019-08-30