Försäkringsrådgivare
Akademikerförsäkring
Kom och få erfarenhet från en annorlunda försäkringsförmedlare!

Får du ofta höra att du har förmågan att göra krångliga saker lätta att förstå och att det känns tryggt att prata med dig? Är du dessutom en orädd, handlingskraftig lagspelare med hög social förmåga så är du kanske den vi söker som Försäkringsrådgivare till Akademikerförsäkring.

Vår kära kollega kommer vara föräldraledig och vi behöver dig som kan vikariera för hen under 18 månader. Vi är ett spännande bolag som både förmedlar, administrerar och marknadsför våra försäkringar själva. Rekryteringen kommer ske så snart som möjligt så vänta inte med din ansökan.

Kort om tjänsten 

Som Försäkringsrådgivare på Akademikerförsäkring har du en bred roll där du är den som löser kundernas behov av en försäkringslösning. Du har ansvar för hela processen i kontakten med kund. Du identifierar behovet, hjälper kunden att förstå sin försäkring eller vägleder kunden att hitta rätt när kunden ska använda sig av sin försäkring. Du bidrar i verksamhetens förändringsarbete och representerar företaget i olika forum.

Våra arbetsverktyg är telefon, mejl och chatt och så händer det att vi skickar något enstaka pappersbrev också.

Du kommer också att bidra i verksamhetens förändringsarbete, stödja marknadsavdelningen och representera företaget på mässor.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen behöver du kommunicera på ett naturligt och förtroendeingivande sätt. Varje kundkontakt är unik och därför söker vi dig som drivs av att ge kunden ett professionellt, serviceinriktat och engagerat bemötande. Du är en lösningsorienterad person som drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med teamet.

I ditt arbetssätt är du en självgående, noggrann och strukturerad person. Du tar ansvar för att vardagsarbetet fungerar.

Självklart har vi systemstöd för vårt arbete och det är något som är under ständig utveckling. Därför ser vi gärna att du har både intresse för systemfrågor och erfarenhet av att vara med vid test och förvaltning. 

Vi söker dig som har en försäkringsutbildning och/eller erfarenhet inom försäkring. Vi ser gärna att du har InsureSec alternativt Swedsec.

Om företaget

Akademikerförsäkring är en försäkringsförmedlare som ägs av Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, DIK, Naturvetarna, Sveriges Arbetsterapeuter och Sveriges Farmaceuter.

Deras 290 000 medlemmars trygghet är vårt uppdrag. Vi samarbetar med Skandia, Trygg Hansa, Moderna Försäkringar och Svedea för att medlemmarna ska kunna köpa försäkringar för alla livets situationer. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning.

Vi är 18 anställda och några konsulter på Akademikerförsäkrings kontor på Sankt Eriksgatan 46 i Stockholm.

Frågor och kontakt

Eventuella frågor ställs till ansvarig chef Özlem Erdogan, telefonummer 070- 382 79 76, email oer@akademikerorsakring.se

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Stockholm
oer@akademikerforsakring.se
3924d50b (anges alltid vid ansökan)
2019-08-20
Özlem Erdogan, AB Akademikerförsäkring, Box 30120, 104 25 Stockholm