Bilskadereglerare
WaterCircles Forsikring AS Norge, svensk filial
Vikariat Bilskadereglerare till WaterCircles

Om WaterCircles 

WaterCircles är ett försäkringsföretag som sedan 2010 erbjuder privatpersoner sakförsäkringar till konkurrenskraftiga villkor och priser samt ett fokus på god service. Vi erbjuder dels försäkringar under de egna varumärkena WaterCircles, Select och SafeTown och dels medlemsförsäkringar i samarbete med organisationer där vi skräddarsyr försäkringslösningar till dessas medlemmar. Vi har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark.

Vem är du?

Vi behöver förstärka vårt skadeteam med en erfaren Trafikskadereglerare. Är du en flexibel och ansvarstagande person med gott omdöme och högt engagemang för arbetet. Har du ett eget driv, trivs med att arbeta självständigt och söker efter ett utmanade arbete med varierande uppgifter? Då är detta en spännande möjlighet för dig!

Beskrivning av tjänsten

Som skadereglerare ansvarar du för hela processen från skadeanmälan tills att ärendet är reglerat och avslutat. Tjänsten innebär utredningsarbete och beslut om ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Du arbetar självständigt men som en viktig del av ett kompetent och erfaret skadeteam. Förutom reglering av försäkringsärenden innehåller arbetet även rådgivning kring skadeärenden, skadehantering och skadeförebyggande arbete till våra kunder och samarbetspartners.

Vem trivs här? 

Hos oss har vi en prestigelös, öppen och informell kultur, där stämningen är god och alla hugger in och hjälper till när det behövs. Vi är ett litet skadeteam som hjälper varandra vid behov. Därför måste du vara flexibel och intresserad av att utveckla dig även inom andra områden.

Kompetenser

• Minst 4 års erfarenhet av vållandebedömningar och regresshantering.

Vad erbjuder vi? 

• Marknadsmässig lön

• Friskvårdsbidrag

• Tjänstepension

• Sjukförsäkring

Vi sitter i ljusa lokaler i Kista med gångavstånd till både tunnelbana och pendeltåg. 

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid och omgående med hänsyn till uppsägnings tid. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catarina Boijort, Skadechef,  catarina.boijort@watercircles.se  070-42 60 655. Skicka ditt CV till ansokan@watercircles.se

Stockholm
ansokan@watercircles.se
22592fe0 (anges alltid vid ansökan)
2019-08-13