Chef Skador
Länsförsäkringar Fondliv Försäkrings AB (publ)
Chef Skador

Vill du leda ett team som har hög servicekänsla och som alltid värnar om kunden bästa? Vill du tillsammans med detta fantastiska team forma det bästa digitala skadekundmötet? Som gruppchef inom Livservice på Länsförsäkringar Fondliv erbjuder vi dig en arbetsplats med kollegor som ser förändring som spännande och samtidigt en gnutta utmanande. Är du chefen som vågar utmana gamla sanningar och tänka nytt? Vara kreativ och innovativ? Då är du vår nya gruppchef!

Om jobbet
Som gruppchef kommer du leda ett team på 14 personer som arbetar med skadehantering av sjuk, olycksfalls- och dödsfall inom liv- och pensionsförsäkring. Du kommer ha personal, budget- och resultatansvar för samtliga medarbetare.

Effektivisering kommer vara en del av din vardag eftersom vi står inför stora förändringar när manuella processer ska automatiseras. Då behöver vi ha effektiva processer med rätt systemstöd utan att tappa vårt personliga kundmöte.

Du kommer ingå i Skadeforum som är ett forum för komplexa skador och villkorstolkning. Du kommer även stötta medarbetarna vid svårare klagomål. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschefen för Livservice.

Vem är du?
Vi söker dig som varit chef inom skadehantering av liv och pensionstjänster med kunskap om skadereglering och villkorstolkning. Du är en trygg ledare med god vana av förändringsledning, vi ser gärna att du har digitaliserat en skadeverksamhet. Vidare har du ett agilt ledarskap och ett processorienterat arbetssätt.

För att trivas hos oss har du ett stort kundfokus och ett ledarskap som kännetecknas av tydlig målsättning, uppföljning, återkoppling och med en god kommunikativ förmåga. Som person är du lösningsorienterad, nyfiken och drivs av att coacha ditt team i förändring där ni ständigt utvecklas. Som gruppchef kan du både ge och ta feedback på ett prestigelöst och konstruktivt sätt.

Varför jobba med mig, Lotta Lewing, din kommande chef
Jag är en öppen, rak och positiv ledare som tror på delaktigt ledarskap och vill att beslut ska fattas så långt ner i linjen som möjligt och närmast kund. Jag tror att positiv energi, nöjda kunder och engagerade medarbetare leder till framgång.

Mina svagheter som ledare är att jag kan bli överentusiastisk och engagera mig i för många frågor. Jobbar ständigt på att prioritera och fokusera på det viktigaste men kan ibland vara snabb och behöver människor runt omkring mig som kan säga stopp och låta oss tänka ett varv till.

Du välkomnas till en grupp med kompetent personal som vill vara med och påverka. De är ett glatt och sammansvetsat gäng som fokuserar på kundens bästa.

Min förväntan på dig som chef kommer vara att forma framtidens skadekundmöte och bidra med kunskap in i Livserviceledning. Du ska förutom din djupa kunskap om ämnet motiveras av att arbeta med förändring, innovation och ha en förmåga att blicka framåt och se kraven på framtidens skadekundmöte. Du ska inte bara ta ansvar för din egen grupp utan för hela livservice framgång.

Läs om Länsförsäkringar Fondliv här

Om oss
Vi har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och ge service inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Vi är en ansvarsfull och attraktiv arbetsgivare som främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur och tydliga värderingar bidra till att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Vi är en lärande organisation med stark tilltro till självledarskap. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar aktivt med mångfald och inkludering 

Mer information och ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 1 september, så tveka inte att söka redan idag.

  • Lotta Lewing, chef, telefon 08-588 409 33
  • Bitte Franzén Molander, kontaktombud SACO, telefon 08-588 403 79
  • Susanne Hirsch, facklig representant Forena, telefon 08-588 406 35
     
Stockholm
603d9407 (anges alltid vid ansökan)
2019-08-12