Medical Underwriting
Swedbank Försäkring AB
Medical Underwriting

Har du erfarenhet av sjukvården, är van vid att läsa medicinska journaler och vill vara en del av ett starkt team som arbetar med medicinsk riskbedömning?

Om jobbet

Vi söker en medicinsk riskbedömare inom personriskområdet. Du kommer arbeta med kvalificerad medicinsk riskbedömning i frågor om premiebefrielse, sjukförsäkring och livförsäkringar i samband med nyteckning av personförsäkringar. Du ansvarar för att inventera och analysera de medicinska riskerna utifrån gällande villkor och regler. Du kommunicerar fattade beslut till kund och är en del av hela processen från beställning till beslut och utfärdande. Du arbetar som en del av ett team på 14 personer.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som har erfarenhet av riskbedömning och av individuella liv- och sjukförsäkringar. Medicinsk examen (t.ex. sjuksköterska eller sjukgymnast) är meriterande. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna beslut men fungerar också väl i samverkan med dina kollegor. Vi värdesätter att du har god förståelse för försäkringsaffären och att du vill vara med och kontinuerligt förbättra och utveckla våra processer och rutiner. Du sätter stort värde i att leverera såväl kvantitet som kvalitet, är noggrann samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du tycker om att ta initiativ och skapa resultat. Våra värderingar öppen, enkel och omtänksam återspeglas i ditt dagliga arbete.

Du kanske tidigare har jobbat med

  • Inom sjukvården
     

Varför jobba med oss?

Vi är ett starkt team som tillsammans löser utmaningar och arbetar med kunden i fokus.

Som chef är jag tillgänglig, lyhörd och löser gärna utmaningar tillsammans med mina medarbetare. Jag trivs bland människor som visar engagemang, ser möjligheter och tar eget ansvar för sitt arbete. Jag förväntar mig att vi kan ha en öppen dialog då jag tror det utgör grunden för att kunna utföra ett bra arbete. Jag ger frihet under ansvar men ställer krav på kvalitet och leverans. Jag lever efter våra värderingar öppen, enkel och omtänksam och förväntar mig också att de runt omkring mig gör det.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Stockholm
22dd2a99 (anges alltid vid ansökan)
2019-08-12