Medicinsk riskbedömare
Länsförsäkringar Fondliv
Medicinsk riskbedömare

Vill du komma till en arbetsplats där det finns ett engagemang och professionalism att tillsammans driva enheten framåt? Hos oss blir du en viktig spelare och vi erbjuder dig en kommunikativ roll med många kontaktytor inom hela koncernen.

Om jobbet
I rollen kommer du ansvara för alla moment som ingår i en medicinsk riskbedömning av personförsäkring. Du kommer fatta försäkringsmedicinska beslut utifrån hälsoförklaringar och medicinska underlag för att sedan informera kunden om beslut.

Som medicinsk riskbedömare kommer du tillhöra ett team på 16 personer som riskbedömer alla Liv- och Sak produkter inom personförsäkring, du kommer vara delaktig i flera utvecklingsprojekt. För att trivas hos oss gillar du att sprida din kunskap vidare genom utbildningar och workshops.

Den digitala hälsodeklarationen utvecklas och du kommer driva och vara delaktig i en rad olika projekt med effektivitet och kunden i fokus.

Vem är du?
För att lyckas i rollen söker vi dig med medicinsk högskoleutbildning i form av sjuksköterska eller sjukgymnast samt att du arbetat med medicinsk riskbedömning och/eller skadereglering på ett försäkringsbolag.

För att trivas i rollen är du som söker självgående med förmågan att driva din egen prestation framåt. Du är kommunikativ, analytisk och noggrann samt sätter kunden i fokus.

Varför jobba med mig, Ann Hjertstedt, din kommande chef
Jag som ledare är positiv och värdesätter relationer, jag är kompromissvillig och försöker alltid hitta lösningar. Jag förespråkar självledarskap och stöttar medarbetarna i deras beslut. Min främsta uppgift är att se till att gruppen och individen har rätt förutsättningar för att göra ett bra arbete, mitt mål är att underlätta deras vardag. Jag lever efter ett motto ”man kan säga vad man vill men inte hur man vill” för mig är det viktigt att vi respekterar varandra.

Du välkomnas till ett öppet och välkomnande gäng som är oerhört komptenta inom sitt område, vi stöttar varandra och delar gärna vår kompetens med varandra där du kommer bidra med kunskap och idéer.

Min förväntan på dig som min kommande medarbetare är att du ska vara engagerad, kunna ta beslut och bidra till vår fina teamkänsla och nöjda kunder.

Mer information och ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

Stockholm
e54d30dd (anges alltid vid ansökan)
2019-08-07