Skadereglerare
Moderna Försäkringar
Moderna Försäkringar söker flera skadereglerare i Stockholm

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna.

Vi förstärker vår bankkortsavdelning med flera skadereglerare till vårt ambitiösa team. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm och ingå i en grupp som handlägger försäkringar på privat och företagskort.

Tjänsten innebär i första hand handläggning av reseskador, men även viss egendomsreglering förekommer. Det innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor.

Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team på 15 personer, som bygger sin framgång på engagemang, samarbete och ansvar.

Teamet består av både av en svensk och en finsk avdelning. Vi söker en person som ska jobba med svenska kortförsäkringar, kan du även finska är det meriterande. Vi är en relativt ny avdelning och alla i teamet tar en aktiv del av gruppens arbete med processutveckling.

Du är målfokuserad och ambitiös och kan hantera flera utmaningar samtidigt. Din framgång bygger till stor del av eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Norrtull, Stockholm.

Din bakgrund

Vi tror att du har jobbat på ett försäkringsbolag, gärna med reseskador eller egendomsskador.

Du drivs av att ge våra kunder en utmärkt service. Arbetet innebär mycket kundkommunikation och ställer höga krav på ett gott bemötande.

Du är analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut. Du arbetar proaktivt och tar ägaransvar för våra kunders ärenden. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt, har tydligt kundfokus och är ansvarsfull.

Personliga egenskaper

Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus  
  • social, lyhörd och en lagspelare i umgänget med andra
  • flexibel och lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt
     

Du måste kunna:

  • uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift  
  • arbeta under tidspress
  • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne
     

Intresserad?

Tjänsten är en heltidsanställning med placering på vårt kontor i Norrtull, Stockholm. Tillträde 1 november eller enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Cecilia Högström, gruppchef kortskador, 073-251 43 83.
Facklig representant FTF är Simon Basdajian 073-65 66 209.

Stockholm
295da99d (anges alltid vid ansökan)
2019-08-05