Byggskadereglerare
Gjensidige Försäkring
Byggskadereglerare till Gjensidige Försäkring

Gjensidige Försäkring är ett av Nordens största försäkringsbolag med verksamhet i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. Skadeförsäkring har varit vår kärnverksamhet i Norge i nästan 200 år. I Sverige etablerades Gjensidige Försäkring år 2006 och erbjuder försäkringsprodukter till privatpersoner och näringsliv med utgångspunkt i visionen ”Vi ska känna kunden bäst och bry oss mest”. Gjensidiges skadeavdelning består av ca 80 skadereglerare och finns i Stockholm och Malmö. Gjensidige expanderar i Malmö och bygger ett större center för kundservice och skadereglering för våra privatkunder. I samband med det söker vi byggskadereglerare till gruppen Privat Egendom.

I gruppen Privat Egendom kommer du att arbeta tillsammans med kollegor som reglerar lösöresskador och byggnadsskador för Gjensidiges privatkunder. Det är en liten avdelning, och du behöver trivas med att vara en del av en grupp där högt tempo, flexibilitet och framåtanda är en del av vardagen. Målet för gruppen är att tillsammans ge kunderna den snabbaste och bästa servicen och alla behöver hjälpas åt för att säkerställa det.
 

Arbetsuppgifter

Som byggskadereglerare i Gjensidige är ditt fokus på att ge kunden bästa hjälp när skadan inträffat. Du tar emot, utreder och bedömer om skadan är ersättningsbar. Du vägleder sedan kunden att fatta beslut om vidare åtgärder i skadan. Under skaderegleringens gång samarbetar du nära våra byggskadetekniker i gruppen Leverantörsutveckling, som har som uppdrag att granska kalkyler och säkerställa att vårt leverantörsnätverk fungerar optimalt.
 

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med reglering av byggnadsskador i några år. Du har god telefon- och IT-vana och har lätt för att lära dig nya villkor och system. Du har erfarenhet av att arbeta med Meps 2.0. Som person är du flexibel, prestigelös och driven. Du drivs av att ge kunden utmärkt service och har uppnått goda resultat för kundnöjdhet som skadereglerare tidigare.
 

Vad erbjuder vi?

Som en del av Gjensidige kommer du att få vara med och utveckla ett bolag i tillväxt. Din insats kommer ha stor betydelse för vår vidare framgång på den svenska marknaden. Vi håller till i nya fräscha lokaler i Malmö, ett stenkast från Centralen. Kontoret är en härlig arbetsplats med en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund.
 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Melin: Peter.Melin@gjensidige.se
Mobil: +46 709 489 046

Malmö
95fb4351 (anges alltid vid ansökan)
2019-08-05