Senior skadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Senior skadereglerare Egendom & Bygg inom Företagsskador

Vill du vara med och utveckla och stärka vårt skadearbete och anta utmaningen att jobba för en effektivare skadereglering med kundens bästa för ögonen? Nu söker vi en Senior skadereglerare till Egendom & Bygg Företagsskador inom Affärsområde Företag.

Arbetet
Avdelning Företagsskador består av cirka 30 personer fördelade på tre grupper; Egendom & Byggskador, Motorskador samt Ansvar & Rättsskydd.

I rollen som skadereglerare med inriktning Egendom & Byggnadsskador är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att reglera brand-, vatten- och maskinskador samt entreprenadskador för våra företagskunder. Arbetet innebär att reglera och fastställa ersättningsnivå utifrån gällande försäkringsvillkor och övriga bestämmelser som råder i de aktuella skadorna.

Du verkar i tidigt skede då skadeanmälan kommer in, såväl som under genomförandefasen där dina uppgifter bl.a. är att samordna de olika aktörerna i utredningen såsom kunder, entreprenörer och externa konsulter. Du styr skaderegleringen mot fastställda mål, kvalitetssäkrar samt ansvarar för att korrekta handlingar finns och granskar anmälan utefter rådande försäkringsvillkor och gällande lagstiftning samt bestämmelser. I ditt arbete har du tät kontakt med våra kunder per telefon, mail och brev samt genom besiktningar, liksom kontakter med entreprenörer och externa konsulter. Rollen innebär även ansvar som kontaktperson för skador mot våra större kunder.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har relevant byggnadsteknisk kompetens och flerårig erfarenhet från skadereglering inom bygg- egendom och entreprenadskador.

Du är genuint intresserad av ditt sakområde, förstår de byggnadstekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och håller dig kontinuerligt uppdaterad. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat och systematiskt arbetssätt och ett stort eget driv. Du förstår värdet av att samarbeta med andra inom organisationen för att åstadkomma goda resultat. Din kommunikationsförmåga är central och det är viktigt att du är lyhörd och kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Givetvis har du ett genuint intresse för kundens behov och ser det som naturligt att arbeta proaktivt i kundmötet.

Då rollen innebär beresningsskyldighet krävs körkort, behörighet B. Rollen inbär också att man ingår i vår beredskapsverksamhet.

Du kommer att jobba från vårt kontor i Frösunda, Solna.

Vi erbjuder dig.
Möjlighet att delta i ett team som präglas av professionalitet, stor kompetens och stark laganda. Chansen att få delta i en spännande utvecklingsresa för Länsförsäkringar Stockholm där du kommer få bidra med idéer, kunskap och få möjligheten att påverka din egen professionella utveckling.
Våra ledstänger; pålitliga, enkla och nära samt vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt.

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Gustafsson, Chef Egendom och Bygg Företagsskador via mail, tobias.gustafsson@lansforsakringar.se  

Facklig kontaktperson för Forena är Maria Torpman Tel: 08-562 83 144.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, men senast den 31 augusti 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

 

Stockholm
75610ef6 (anges alltid vid ansökan)
2019-07-24