Innesäljare lantbruk och företag
Dina Försäkring AB
Kundorienterad innesäljare till Dina Försäkringars lantbruks- och företagsaffär i Mälardalsregionen

Dina Försäkringar
Vi är tio försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på ca 40 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det kunderna bryr sig om och att göra vardagen tryggare för dem. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare och ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Läs gärna mer om oss på www.dina.se.

Är gedigna behovsanalyser och personlig service avgörande framgångsfaktorer?
Vi tror att man kan komma långt genom att vara lyhörd och fokusera på kundens behov. Därför är vi glada att just Du läser vår annons!

Nu söker vi en innesäljare som vill vara med och bidra till vidareutvecklingen av vår lantbruks- och företagsaffär i Mälardalsregionen. Vi erbjuder dig en trevlig kontorsplats i Västerås, omväxlande arbetsuppgifter, högt tempo och stort fokus på affären. Du får ingå i ett härligt gäng om ca 20 personer och kan dessutom driva din egen utveckling eftersom vi har ett öppet klimat där vi bejakar laganda, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande.

Beskrivning av tjänsten
Det är enkelt; med hjälp av dator och telefon erbjuder du både nya och befintliga lantbruks- och företagskunder rätt försäkringslösningar utifrån sina behov. Som säljare ansvarar du därför för hela kundkedjan; att ge service och information, riskgranska, offerera, komma till avslut, administrera samt vårda och följa upp dina lantbruks- och företagsbestånd för att uppnå din försäljningsbudget.

Vem är du?
Förutom att du är en serviceinriktad person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och bygger goda relationer så kännetecknas du även av din positiva sida och nyfikna läggning. Du är helt enkelt en trevlig person att arbeta med och du har en stark drivkraft att göra affärer samtidigt som du tar ansvar för dina leveranser. Härligt, vi älskar dig redan!

Vad har du gjort tidigare?
För att lyckas i rollen ser vi att du bör ha erfarenhet av kundservice eller sälj och att du kan kommunicera väl i både tal och skrift. Kanske har du erfarenhet av att driva eget företag eller så är du uppvuxen på en gård på landsbygden? Har du dessutom erfarenhet av försäkringsbranschen och behärskar Office-paketet så är det självklart ett stort plus!

Kontakt
Om du vill du veta mer om tjänsten så kan du gärna kontakta Annika Engquist, Försäljningschef Lantbruk & Företag, på telefon 076-119 12 06.

Ansökan
Vi ser verkligen fram emot att få höra av dig och jobbar med ett löpande urval så skicka in din CV och personligt brev så snart som möjligt, men absolut senast den 18 augusti 2019, via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Västerås
366951e5 (anges alltid vid ansökan)
2019-07-10