Skadespecialist
Van Ameyde Sweden
Van Ameyde söker skadespecialist till Stockholm

Van Ameyde söker skadespecialist till Stockholm

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en ambitiös, självgående och erfaren skadespecialist till vårt kontor i Stockholm. Tjänsten innebär huvudsakligen att handlägga skadeärenden, utreda skadeståndsansvar, företräda den försäkrade, kommunicera med skadelidande samt driva regresser.

Du kommer att ställas inför komplicerade frågeställningar med utredningsarbete och förhandling som återkommande inslag i ditt dagliga arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har en jur.kand. eller motsvarande utbildning och erfarenhet av skadeståndsutredningar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ansvarsskador, företagsskador och regresser. Du skall tycka om att ställas inför nya utmaningar och behöver därför ha viljan och förmågan att utvecklas.

Som person är du handlingskraftig och angriper ditt arbete på ett positivt och strukturerat sätt. För att lyckas hos oss krävs att du är lyhörd inför våra kunders behov, och har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en chans att tillsammans med ett växande team utvecklas i din yrkesroll. Hos oss kommer du att ha möjlighet att både fördjupa dig inom skadeståndsutredningar samt att bredda din kompetens genom andra försäkringsrelaterade uppdrag. Vi stöttar våra medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner.

Vi sitter på Kungsholmen i Stockholm med gångavstånd till både tunnelbana och bussar.

Om Van Ameyde

På Van Ameyde delar vi en passion: att förbättra våra kunders skade- och riskresultat, samtidigt som vi hjälper dem som har drabbats av en skada. Våra kunder är försäkringsbolag, mäklare, transportoperatörer, riskhanterare och captivebolag. Van Ameyde tillhandahåller innovativa lösningar för skade- och riskhantering inom alla sakförsäkringsområden.

Vårt företags historia sträcker sig tillbaka till 1945 när H.A. van Ameyde vid slutet av andra världskriget ansvarade för hanteringen av skadade militärfordon. Inledningsvis ledde detta till ett företag som specialiserade sig på bedömningar av fordonsskador. Därefter utvidgade företaget sin skadereglering till sakskador, personskador och skadeståndsansvar samt marin besiktning.

År 1993 etablerade sig Van Ameyde i Sverige och 2013 förvärvade Van Ameyde skaderegleringsbolaget Sverigeskador och därmed öppnades nya möjligheter för bolaget. Vi kan nu reglera nästan alla typer av skadefall inom alla försäkringsbranscher. Tack vare vårt fantastiska team på Van Ameyde så växer vi i Sverige och är i dag ca 40 anställda. Vi är fördelade på två kontor i Stockholm och Kallinge.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid och tillträde är omgående med hänsyn till uppsägningstid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Skicka ditt CV, personliga brev samt ev. betyg till peder.livijn@vanameyde.com, tel: 072-193 58 24 eller (under v 30-31) till nina.vikenslatt@vanameyde.com, tel: 072-193 58 27.

Sista ansökningsdag är 9/8 och vi kommer att intervjua kandidater löpande under Augusti.

Om du inte stämmer in på kravprofilen ovan men är intresserad och vill jobba hos oss på Van Ameyde är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till peder.livijn@vanameyde.com. Vi söker alltid skadereglerare och andra tjänster inom reglering.

Peder Livijn, Avd. Chef Stockholm peder.livijn@vanameyde.com

Stockholm
c5830337 (anges alltid vid ansökan)
2019-07-09