VD
LFant
LFant söker VD med förmåga att tänka nytt och annorlunda och som brinner för att leda andra!

LFant söker VD med förmåga att tänka nytt och annorlunda och som brinner för att leda andra!  

Vi söker dig som vågar prova nytt och som brinner för att förverkliga idéer som kan bidra till ett tryggare och enklare samhälle med hjälp av innovativa produkter och tjänster.
LFant är ett innovationsbolag som arbetar med kunddriven utveckling för att möta morgondagens behov av enkelhet och trygghet. Innovation handlar om förmågan att tänka nytt och annorlunda men framför allt handlar det om förmågan att genomföra. Vi ägs av Länsförsäkringar Skåne, Länsförsäkringar Älvsborg samt Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

Tjänsten
Som VD på LFant drivs du av att se möjligheter och av att utveckla. Du är innovativ och har förmågan att se morgondagens behov av enkelhet och trygghet. Du kommer jobba både operativt med innovation, utveckling och förvaltning samt som ledare för ett team på för närvarande tre medarbetare som ser spännande utmaningar och inga hinder!
Du motiveras både av att arbeta med strategiska frågor och mer operativa uppgifter. Du är aktiv med hög energi, gillar försäljning och brinner för att leverera innovation genom egen utveckling och via partnerskap. Genom att samarbeta och lyssna på andra kommer du längst och utvecklar mest. Digital transformation och disruption är din ledstjärna!

Ditt uppdrag och dina personliga egenskaper
Som VD på LFant är det viktigt att du är genuint intresserad av att utveckla och förbättra. Du är förändringsbenägen och driver med hög energi förändringsarbete. Du brinner för att representera vårt varumärke, arbeta målinriktat för att förstärka vår position och driva utvecklingen framåt. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Du trivs i att jobba i en föränderlig miljö med många spännande affärskontakter. Du är självgående, förtroendeingivande, trygg i din kompetens, är intresserad av att hitta konstruktiva lösningar och bekväm i din roll som ledare. Du samarbetar på ett smidigt sätt och har lätt för att bygga relationer både inom bolaget och utanför.  Du är en strategisk person som är duktig på analys, är affärsmässig samt är en utåtriktad och tydlig kommunikatör som trivs att jobba verksamhetsnära, både självständigt och i grupp.

Vi söker dig som idag arbetar i eller samarbetar med Insuretech/Fintech och har erfarenhet av ledarskap. Du har förståelse för försäkringsbranschens utmaningar, och är på väg till en tjänst där du vill utveckla och utvecklas!

Vi har vårt säte i Helsingborg och idag sitter en av våra medarbetare i Göteborg, övriga i Helsingborg. Du har möjlighet att utgå ifrån någon ort inom våra tre bolags geografi.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Styrelseordförande LFant, VD Länsförsäkringar Skåne, Susanne Bäsk 076-773 80 01

HR-chef Länsförsäkringar Skåne, Camilla Pettersson 076-773 80 97

Facklig kontaktperson för FORENA är Björn Lindwall, 076-773 80 68

Din ansökan med CV och personligt brev sänder du in senast den 18 augusti 2019. Du ansöker via www.lansforsakringar.se/ om oss/jobba hos oss/lediga jobb

 

Göteborg, Helsingborg eller Vänersborg
30e5f0ba (anges alltid vid ansökan)
2019-07-08