Handläggare
Löf
Löf söker handläggare

Är du en målinriktad administratör som vill arbeta med försäkringsutredning? Just nu söker vi dig som vill bli en del av vår skadeorganisation.

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi är ett värderingsstyrt företag och våra värdeord - Aktiv, Effektiv, Respektfull och Professionell – genomsyrar vår företagskultur. Vi har ett tydligt kundfokus och arbetar kontinuerligt med projekt som syftar till att förbättra kundservice och att effektivisera processer. På Löf finns goda möjligheter till utveckling. Förutom en introduktionsutbildning har vi en kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har en hög digitaliseringsgrad på vår arbetsplats och ett utvecklat skadesystem.

Vem är du

Vi söker dig som har erfarenhet av administration och vi ser gärna att du har bakgrund inom sjukvården eller försäkringsbranschen. Har du arbetat som medicinsk läkarsekreterare ser vi det som meriterande. Du ska minst ha gymnasiekompetens. Du har goda IT-kunskaper.

För att passa i rollen är det viktigt att du är noggrann och trivs med att arbeta mot gemensamma produktionsmål. Du är en social person som är lyhörd och kundorienterad. I din roll har du många olika kontaktytor och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du har en  god analytisk förmåga att sortera information och dra slutsatser. Som person är du driven och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Så här jobbar vi

I din roll som administrativ personskadereglerare arbetar du med hanteringen av våra ärenden innan de går vidare i skaderegleringsprocessen. Det innebär huvudsakligen att identifiera den anmälda skadan, inhämta och hantera medicinska handlingar från sjukvården samt att utföra försäkringsutredning. Du kommer att ha kontakter via telefon, e-post samt brev med både vårdgivare och kunder. Samarbete och erfarenhetsutbyte är en självklar del i din arbetsdag.

Vår verksamhet

Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen 1,35 miljarder kronor och har en balansomslutning på 11 miljarder kronor.

Vi är cirka 185 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.

Mer information om Löf finns på www.lof.se

Vill du bli en av oss

Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv märkt ”Handläggare” till: ansokan@lof.se.

Urval och intervjuer sker i slutet av augusti. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdagen är den 18 augusti 2019.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta gruppchef Markus Hofrén, 08-551 011 57, markus.hofren@lof.se eller avdelningschef Ann-Sofie Fahlkvist, 08-551 011 43,
ann-sofie.fahlkvist@lof.se

Fackliga frågor besvaras av: Lisbeth Nylén-Bakurin, Forena, 08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se samt samt Bianca Billing, Saco 08-551 011 38, bianca.billing@lof.se

Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.

Stockholm
ansokan@lof.se
22d7278f (anges alltid vid ansökan)
http://lof.se/
2019-07-08