Verksamhetscontroller Försäkring
Länsförsäkringar Jönköping
Verksamhetscontroller Försäkring

Länsförsäkringar Jönköping befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Vill du vara med och fortsätta skapa förutsättningar för en ännu tryggare vardag för våra privat-, företag- och lantbrukskunder i Jönköpings län? Gillar du analys och tycker försäkringsfrågor är riktigt roligt att arbeta med kan denna tjänst vara något för dig!

Vi söker nu en Verksamhetscontroller Försäkring med fokus på sakförsäkring och premier.

Om jobbet
Som verksamhetscontroller kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ansvara för regelbunden uppföljning och analys av försäkringsverksamhetens utfall.

I vardagen innebär det att du:

• Ingår i affärsledning försäkring, är sammankallande och dess sekreterare.

• Ansvarar för att upprätta och utveckla resultatrapportering inom AO-Försäkring (månadsrapporter, rapporter till bolagsledning och styrelse)

• Leda och samordna premiearbete i nära samverkan med AO-chef, bolagscontroller och segmentsansvariga.

• Analysera och följa upp premiesättning och paketering

• Analysera fram och driva förbättringsåtgärder och projekt.

Vem är du?
Vi söker dig som har mycket djupa försäkringskunskaper. Har du erfarenhet från en controllertjänst eller arbete med ekonomisk analys ses det som meriterande. Excel kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg vi ser därför att du har mycket goda kunskaper i hela officepaketet. Har du erfarenhet av att arbeta i MIGG-systemen ses det som meriterande.

Som person trivs du med att ta stort eget ansvar över ditt arbete och ta egna initiativ. Du har en god förmåga att växla mellan kontakten utåt med verksamheten där din kommunikativa förmåga kommer väl till hands till att arbeta med analys och kvalitetssäkra siffror.

Vidare har du förmåga att skapa engagemang och förståelse på ett positivt sätt i kombination med att du vågar utmana. Du inspireras av förändring och räds inte att testa nya arbetssätt och metoder. Du är inlyssnande och har en förmåga att få människor med dig och trivs i en informell ledarroll.

Om oss
Länsförsäkringar Jönköping ingår i en grupp av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag som erbjuder ett komplett utbud inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi finns nära våra kunder på 15 platser i länet och kan därmed lägga kraft på att lära känna kunderna och deras behov. Som kundägt bolag lägger vi också mycket av vårt fokus på att skapa trygghet i vardagen. Därför arbetar vi aktivt med att förebygga skador och olyckor, något som också är bra för miljön och samhället omkring oss.

Mer information och ansökan
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Stefan Fur, tfn 036-19 90 91. Facklig kontaktperson är Susanne Ehrnström, tfn 036-19 91 26.

Jönköping
18e6977d (anges alltid vid ansökan)
2019-07-02