HR-specialist
Protector Försäkring Sverige, filial av Protector Forsikring
Vi söker en engagerad HR-specialist

Drivs du av utmaningar och högt uppsatta mål? Lockas du av möjligheten att påverka din egen yrkesroll i ett snabbväxande, skandinaviskt försäkringsbolag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Då kan tjänsten som HR-specialist vara rätt för dig!

Som HR-specialist arbetar du såväl operativt som strategiskt med personalarbete och kvalificerade HR-frågor. Du kommer bland annat att:
– Stötta chefer och medarbetare i olika personalfrågor, så som arbetsrätt, anställningsvillkor, rekrytering och kompetensförsörjning.
– Följa upp och vidareutveckla arbetet med personalidén: ”Rekrytera, utveckla och behålla de rätta människorna”

En stor del av arbetet i dagsläget är att medverka vid rekrytering av nya medarbetare, handlägga anställningar, samt säkerställa processer och rutiner. Rollen är relativt ny hos Protector Försäkring så det finns stora möjligheter att sätta prägel på hur HR-arbetet skall bedrivas på sikt. Förutom en stark företagskultur erbjuder Protector bland annat kollegor med ansvarsglädje, en aktiv arbetsplats med tillgång till gym och ett kontor nära T-centralens kommunikationer.

Vi söker dig som har ett stort intresse för HR-frågor och som drivs av en stark vilja att lyckas, tycker om att jobba mot mål och tilltalas av en prestationskultur. Du ska ha goda kunskaper inom HR och ett intresse av att arbeta nära chefer och kollegor i en snabbväxande organisation.

Du är ansvarstagande, nyfiken, lösningsorienterad och har förmåga att driva frågor och arbeta självständigt, men även tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang, god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi ser att du har:
• Akademisk examen som personalvetare eller motsvarande kompetens.
• Erfarenhet av rekrytering/bemanning, men övrigt HR-arbete väger också tungt.
• Goda kunskaper i Officepaketet.

Vi ser det som starkt meriterande om du har studerat eller arbetat med arbetsrätt.

Start: Enligt överenskommelse                                               
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid                         
Plats: Västra Trädgårdsgatan, Stockholm

Protector Försäkring är Utmanaren. Vi har en stark prestationskultur som är baserad på värdestyrning och en ständig strävan att bli bättre. Protector Försäkring etablerades i Norge år 2004 och har på kort tid lyckats få en stor marknadsandel. Protectors framgång bygger på unika relationer till våra samarbetspartners och ett dagligt fokus på kostnadseffektiva lösningar.

Efter åtta år på den svenska marknaden är vi försäkringsgivare åt:
– stora industri-, tjänste-, och fastighetsföretag.
– små- och medelstora företag genom affinitylösningar och.
– 230 av Sveriges 290 kommuner samt ett antal landsting plus.
– ca 50 % av Sveriges bussar.
– ca 20 % av Sveriges företagsmotor.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Stockholm
1ae60191 (anges alltid vid ansökan)
2019-06-12