Motorskadereglerare
Protector Försäkring Sverige, filial av Protector Forsikring
Vi söker en engagerad Motorskadereglerare

Vill du använda dina skaderegleringskunskaper fullt ut samt utmana etablerade sanningar ska du söka dig till oss!

Som Motorskadereglerare kommer du att ansvara för att uppfylla marknadens tydligaste servicestandard för skadereglering samt bidra till vårt kostnads- och kvalitetsledarskap. Detta innebär bland annat att effektivt reglera motorskador utan ÅÖ, ifrågasätta etablerade sanningar för att utveckla våra processer samt leta skadereducerande åtgärder och regressmöjligheter. Du kommer att ha stort mandat att fatta beslut och vi ställer höga krav på effektivitet och proaktivitet för att kunna leverera marknadens tydligaste servicestandard.

Protector jobbar med mäklad försäkring och din kontakt med försäkringsförmedlare i komplexa eller stora skador är en viktig del för att bygga och bibehålla unika relationer med våra förmedlare och partners. Förutom en stark företagskultur erbjuder vi bland annat kollegor med ansvarsglädje, tillgång till gym och ett kontor nära T-centralens kommunikationer.

Vi söker dig som drivs av en stark vilja att lyckas, tycker om att jobba mot mål och tilltalas av en prestationskultur. Du ska ha goda kunskaper inom skadereglering och ett intresse för att ge försäkringstagare och försäkringsförmedlare bästa möjliga service.

För att lyckas i rollen som Motorskadereglerare:

– Du kommunicerar öppet och direkt.
– Du bidrar både individuellt och i team.
– Erfarenhet av motorskadereglering är ett krav.
– Erfarenhet av företagsmotor är meriterande.
– Erfarenhet tung trafik och yrkestrafik är meriterande.

Personliga egenskaper:

• Målinriktad
• Effektiv
• Ansvarsfull
• Proaktiv
• Prestigelös
• Serviceinriktad

Start: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidareanställning                                                                                          Omfattning: Heltid
Plats: Västra Trädgårdsgatan, Stockholm.

Protector Försäkring är Utmanaren. Vi har en stark prestationskultur som är baserad på värdestyrning och en ständig strävan att bli bättre. Protector Försäkring etablerades i Norge år 2004 och har på kort tid lyckats få en stor marknadsandel. Protectors framgång bygger på unika relationer till våra samarbetspartners och ett dagligt fokus på kostnadseffektiva lösningar.

Efter åtta år på den svenska marknaden är vi försäkringsgivare åt:

– stora industri-, tjänste-, och fastighetsföretag.
– små- och medelstora företag genom affinitylösningar och.
– 220 av Sveriges 290 kommuner samt ett antal landsting plus.
– ca 50 % av Sveriges bussar.
– ca 20 % av Sveriges företagsmotor.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Stockholm
3daf2ed4 (anges alltid vid ansökan)
2019-06-12