Byggskadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Byggskadereglerare

Har du erfarenhet av skadereglering inom bygg och trivs i en ansvarstagande roll? Vi söker dig som vill arbeta med skadereglering hos en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. 

Om företaget 

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Länsförsäkringar Stockholms vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att vi kan den här staden och att vi enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in. 

Arbetsbeskrivning 

Som byggskadereglerare reglerar du brand-, vatten- och maskinskador för våra privatkunder. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Arbetet innebär att reglera och fastställa ersättningsnivå utifrån gällande försäkringsvillkor och vid behov göra platsbesiktningar. Du har tät kontakt med våra kunder per telefon, mail och brev. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med entreprenörer. Du arbetar både mot individuella och gemensamma mål. 

För att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt arbetar Länsförsäkringar kontinuerligt med att förbättra. Därför söker vi dig som vill vara med att utveckla och stärka skadearbetet inom byggskador. 

Kvalifikationer och egenskaper 

• Gymnasieutbildning, meriterande om du har högskoleutbildning med bygginriktning, men du kan också ha din bakgrund i byggbranschen och där arbetat som arbetsledare, byggledare eller projektledare  

• Minst två års arbetslivserfarenhet från byggskadereglering och god erfarenhet av läckageskador 

• Meriterande med kunskap om BKR, GVK och Säker vatten samt Boverkets byggregler 

• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska 

För att lyckas i rollen tror vi att du jobbar lösningsorienterat och serviceinriktat vilket leder till att vi når våra mål om smidig och enkel skadehantering och hög kundnöjdhet. Vi tror att du är en god lyssnare och förstår vikten av en löpande kommunikation med kunden. Det är ett självständigt arbete med mycket kontakt med andra och det krävs därför att du är en person som gillar att ta initiativ och har ett ansvarstagande, serviceinriktat och professionellt arbetssätt. Du ser också värdet i att utvecklas tillsammans med gruppen. Du är en person som är van, och har lätt för att fatta beslut och att samarbeta. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla igång flera processer parallellt. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Frågor och kontakt 

Du är välkommen med din ansökan snarast, men senast 12 juli. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Lilja, Byggskadechef Privatskador; cecilia.lilja@lansforsakringar.se alt 08-562 876 32.
Facklig kontaktperson för Forena är Åsa Nelander 08-562 88 202 och för SACO är Pier Cosini 08-562 837 66. 

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

 

 

Stockholm
acc26e2e (anges alltid vid ansökan)
2019-06-12