Underwriter
Alandia Försäkring
Erfaren underwriter till Transportförsäkring

Alandia är en sjöförsäkringsspecialist som erbjuder Sjökasko-, P&I, Transport- och Fritidsbåts-försäkringar. Sedan bolaget grundades 1938 har vi erbjudit kvalitetsservice till våra kunder och till sjöfarts- och logistikbranschen från våra kontor i Mariehamn, Stockholm, Göteborg och Helsingfors. I dag är Alandia ett ledande sjöförsäkringsbolag särskilt i Norden och Baltikum men även internationellt.  För mera information: www.alandia.se

På Alandia jobbar vi med en sann entreprenörsanda för att ta fram försäkringslösningar anpassade till kundens behov och bästa kundupplevelse. Vill du vara med på resan där målet är att bli det självklara valet för kunden?

Vår transportförsäkringsverksamhet har utvecklats på ett mycket positivt sätt samtidigt som vi ytterligare vill öka vår service och närhet gentemot försäkringsförmedlare och kunder. Vi kombinerar vår specialistkunskap med en snabbfotad och effektiv organisation. Tack vare det kan vi erbjuda marknadens bästa transportförsäkringsskydd och högsta möjliga servicenivå. Vi söker nu en

Erfaren Underwriter, Transportförsäkring

Som underwriter på vår transportförsäkring arbetar du med riskbedömning, prissättning samt utveckling av våra försäkringsprodukter. Du ansvarar för en egen kundportfölj avseende både lönsamhet och tillväxt.  

Du arbetar med hela försäkringsprocessen, vilket innebär allt från marknadsföring och offertgivning till utfärdande av försäkringsavtal och uppföljning. Du är också en viktig del i våra relationer med samarbetspartners genom bland annat kundbesök och utbildning.
Det finns goda möjligheter att påverka det egna arbetet och enhetens utveckling. Eftersom vi är en relativt liten organisation, har du möjlighet att delta i olika slags projekt och därmed utöka dina kunskaper utöver ditt eget specialistområde.

Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i en organisation med korta beslutsvägar där det långsiktigt satsas på transportförsäkring. Vi är ett entusiastiskt team med en stark sammanhållning och högt i tak.  

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som underwriter inom Varu- och Transportöransvarsförsäkring, men gärna med tyngdpunkt på Transportöransvarsförsäkring.
Vårt arbetsfält är Norden och Baltikum, där det mesta av arbetet sker i samarbete med försäkringsförmedlare. Du har ett gott affärssinne och ett väl upparbetat kontaktnät inom branschen. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och ses som en god administratör. Koncernspråket är svenska, men du behöver ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Kunskaper i finska är meriterande.

För mer information om tjänsten kontakta avdelningschef Jan Limnell på tel.
+358 18 29656. Urvalet sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV så snart som möjligt till denna länk. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2019.

Placering: Placeringsorten är vid vårt kontor i Stockholm. I jobbet ingår en del resande, framförallt inom Sverige.

Omfattning: heltid, tillsvidare

Stockholm
49dffca2 (anges alltid vid ansökan)
2019-06-06