Rådgivare inom Liv- och pensionsförsäkring
Säkra Stockholm Öst AB
Rådgivare inom Liv- och pensionsförsäkring till Säkra Stockholm Öst AB

Säkra Stockholm Öst AB är en del av Säkraorganisationen som idag sysselsätter drygt 200 medarbetare runt om i landet. Säkra är en av Sveriges största förmedlarorganisationer inom både Liv-, Sak- och Sparförsäkring.
Vi är ett företag med stort kundfokus, hög arbetsmoral och stark teamkänsla.
Idag är vi sju medarbetare som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Våra kunder är i huvudsak företag med tjänstepensionsavtal men även privatpersoner kan förekomma. arbetar med långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt och mot våra kunder.

Vi söker
Vi söker dig som ser möjligheterna. Du tycker om kundkontakt, är serviceinriktad, noggrann, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du sätter kunden i centrum och har ett konsultativt förhållningssätt. Du är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer och värnar om våra befintliga kunder.

Dina kvalifikationer
Du har god erfarenhet av individuell rådgivning till anställda och företagare, samt god kunskap inom livförsäkringsområdet och placering. Du har grundläggande utbildning som Livförmedlare, exempelvis IFU-diplom eller liknande. Du är även Insuresec licenserad och innehar helst även Swedseclicens. 

Du är strukturerad med god datavana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Många av våra kunder är engelskspråkiga så goda kunskaper i engelska är meriterande. 

Vi erbjuder
Vi har hög kunskapsnivå i alla led och är prestigelösa med högt i tak. Vi stöttar varandra och har utvecklat ett bra samarbete mellan medarbetare, leverantörer och våra kundföretag. 

Hos oss erbjuds utvecklingsmöjligheter och flexibilitet. Vi söker dig som ser möjligheterna i att arbeta i ett litet team och som vill dela med dig av din erfarenhet, engagemang och driv.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning. Du är välkommen att söka tjänsten via deras hemsida www.ponto.nu. Kontakta gärna ansvarig Astrid Bruun-Levin, astrid.bruun-levin@ponto.nu alt 076-847 58 76 om du har frågor om tjänsten. Urval kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.

Stockholm
28f0ceff (anges alltid vid ansökan)
2019-06-04