Personskadereglerare
AFA Sjukförsäkring AB
Är det dags att prova något nytt? Vi söker drivna skadereglerare till arbetsolycksfall

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Inom Trygghetsförsäkring arbetsskada har vi specialiserat vår skadereglering som gör att varje skadereglerare kan fördjupa sig inom sitt kompetensområde. Vi har lång och gedigen erfarenhet av personskadereglering och många duktiga specialister som ger möjlighet till erfarenhetsbyte och utveckling.

Till våra fyra akutavdelningar söker vi nya kollegor. Vi behöver dig som har kännedom om våra produkter och gärna erfarenhet av skadereglering. Du vill utvecklas i din kompetens och medverka till förändringar som leder till kundnytta. Vi månar om att utveckla arbetsätt och möta kunden med omtanke.

Vad du kan förvänta dig av oss

Inom akutavdelningarna hanterar vi arbetsskador och gör utredningar som innebär att vi fastställer försäkringstillhörighet. Vi är specialiserade på bedömning av olycksfallsmomentet och reglerar skadeärenden som leder till sjukskrivning upp till ett år. Arbetet innebär allt från enklare ärenden där man fattar snabba beslut till svårare ärenden som kräver utförligare utredningar. Som medarbetare på akutavdelningarna arbetar du i team och tar eget ansvar för ditt arbete.

Vi har som mål att ge våra kunder service över förväntan vilket innebär att vi möter kunden med omtanke och tar beslut direkt i telefon i samtal med kund. Vi arbetar med tydliga mål och uppföljning både på individ- och gruppnivå. Du kommer att få utbildning och handledning enligt individuellt anpassad plan.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker dig som har förmågan att samarbeta och arbeta i team och som bidrar med erfarenhet och kompetens till teamet för att nå snabb, enkel och korrekt skadereglering.

Du har ett stort intresse för att utvecklas inom skadereglering, trivs med att prata med kunder och hjälpa dem på bästa sätt. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av skadereglering eller god kännedom om våra produkter.

Du kan planera ditt arbete självständigt och kan prioritera för att nå dina uppsatta mål. Vidare agerar du flexibelt om omständigheterna förändras.

Välkommen med din ansökan

Vill du veta mer om hur det är att jobba på en akutavdelning så är du välkommen att ringa någon av avdelningscheferna Ammi Ausinsch 08-696 48 31, Lotta Söder 08-696 35 13, Pierre Iversjö 08-696 45 11 eller Patrik Eriksson 08-696 48 21.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Skicka in din ansökan senast den 30 juni.

Våra fackliga företrädare är:

Forena, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Stockholm
24a6d28f (anges alltid vid ansökan)
2019-06-04