Medarbetare till byggskador
Länsförsäkringar Uppsala
Länsförsäkringar Uppsala söker nya stjärnor till byggskador

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Kan du rabbla villkoren om någon väcker dig mitt i natten? Brinner du för riktigt bra och effektiv kundservice? Då kanske du är det perfekta tillskottet i vår byggskadegrupp? Just nu söker vi två nya medarbetare.

I rollen tar du emot våra kunder när de råkat ut för någon form av byggrelaterad skada. Kanske har de fått en vattenskada under diskbänken eller så har det brunnit i garaget. Din uppgift blir att registrera alla skador och sedan styra dem till rätt byggskadereglerare. Vilken handläggare det blir beror på skadans storlek och om det finns behov av besiktning. Du kommer vara den som avgör om skadan omfattas av försäkringen och kommer därför vara en viktig resurs när det kommer till att tolka försäkringsvillkoren. I första hand pratar du med kunderna i telefon och digitala kanaler. Varje dag får du förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag.

För att passa som hand i handske för den här rollen är du serviceinriktad, effektiv och vinner kundernas förtroende. Du är en strukturerad och kontaktskapande person som håller ordning och reda i arbetet. Du har lätt för att skriva och kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt så kunderna förstår. Som person är du driven och initiativrik. Du vill ständigt lära dig nytt och har ett intresse för att utveckla arbetssätt och kundkontakter – allt för att ge kunden en ännu bättre upplevelse. Rollen är helt ny varför du har stora möjligheter att bygga upp och forma den.  

Du ingår i en grupp erfarna kollegor som fokuserar på byggskadereglering och som hjälps åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder.

Vi söker dig som är van vid att läsa och tolka villkor, med lätthet använder digitala verktyg och har erfarenhet av kundservice. Har du jobbat med skadereglering och ärendehantering är det meriterande. Vi ser också gärna att du har någon form av byggrelaterad erfarenhet. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Talar du fler språk utöver svenska och engelska ser vi det som mycket positivt.

Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och de är också egenskaper vi söker hos dig.

I urvalet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi värdesät­ter mångfald i vår verksamhet.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete i en roll där du kommer kunna göra skillnad och får möjlighet att utvecklas. Att våra medarbetare mår bra är viktigt för oss och vi har därför stort fokus på hälsa. Vi tror att du kommer trivas hos oss som bolag om du är prestigelös, initiativrik och gillar att bidra med nya idéer.

Mer information
Tjänsterna är placerade på vårt huvudkontor på Fyrisborgsgatan 4 i Uppsala.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig till Mari Lundén, gruppchef för egendomsskador, telefon 018-68 57 45. Facklig kontaktperson för Forena är Petra Lööv, telefon 018-68 57 65. För allmän information om oss som arbetsgivare, ring Emma Nordkvist, HR, 018–68 56 42.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 2 juni. Vi kallar till intervju löpande och hittar vi rätt personer kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag.

Uppsala
12aa2d81 (anges alltid vid ansökan)
2019-05-14