Skadereglerare
HDI Global Specialty SE, Sverige filial
Skadereglerare till Cargo & Specie

Är du en engagerad och flexibel lagspelare med hög känsla för service? Vi söker nu en skadereglerare/teamledare med inriktning mot Cargo & Specie på marinavdelningen som består av 17 personer. Med Specie avses försäkring av värde så som t.ex. transporter, hantering och förvaring av pengar, guld, ädelmetaller, diamanter, Fine Art/konst, juveler, smycken och värdefulla basmetaller.

Om tjänsten
Som skadereglerare på marinavdelningen ansvarar du för skaderegleringen av våra transportförsäkrings-och Specieskador. Du kommer att ingå i ett team som totalt består av tre personer, där övriga medarbetare är framförallt involverade i skadeadministration. Du kommer att ha ett koordinerande ansvar för arbetsfördelningen inom teamet men inte ha personalansvaret.

För transportförsäkring kommer våra kunder  främst från Norden och för Specie har vi ett globalt mandat med tyngdpunkt mot Londonmarknaden, där merparten av våra försäkringsförmedlare är baserade. Du kommer att delta tillsammans med  Underwriters vid diverse kundmöten och bistå med din erfarenhet inom skador till Underwriting-processen. Resor ingår i tjänsten, främst inom Norden men även internationellt.

Vi söker dig
Du har några års erfarenhet som skadereglerare inom transportförsäkring och inom försäkringsbranschen. Det är meriterande om du har en akademisk examen inom juridik alternativt erfarenhet inom sjöfart. Det är även meriterande med tidigare erfarenhet som teamledare. Du har förmåga att fatta självständiga beslut inom skadereglering och har kunskap kring de nödvändiga åtgärder som behövs för att bistå våra kunder vid skada.

Personliga egenskaper
Du är affärsmässig, beslutsam och kommunikativ. Du är lyhörd och trivs med att samarbeta med andra. Du är även en lagspelare som trivs med att dela med dig av dina kunskaper och hjälpa och stötta andra. Dessutom är du självgående, kvalitetsmedveten och behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett arbete i en internationell och spännande miljö. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Din ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till https://hannover-hdiglobalspecialty.attract.reachmee.com, senast den 31 maj 2019. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta Niklas Bengtsson som nås via växeln: 08-617 5400 eller mail: niklas.bengtsson@hdi-specialty.com.

Fackliga ombud
Forena: Katarina Carlsson, kontaktas via växeln: 08-617 5400
SACO: Åse Lindberg, kontaktas via växeln: 08-617 5400

HDI Global Specialty SE, med en premievolym över 1 miljard Euro, tecknar försäkring inom ett stort antal specialbranscher i hela världen. Vi är ett självständigt bolag inom Talanx Group, som med en premievolym på drygt 33 miljarder Euro och med verksamhet i mer än 150 länder, är en av världens största försäkringskoncerner. På kontoret i Stockholm är vi ca 50 anställda på HDI Global Specialty, varav ytterligare ca 50 anställda som tillhör systerbolaget Hannover Re. Härifrån bedriver vi försäkringsverksamhet på Nordisk och internationell basis inom bl.a. marin, flyg, politiska risker, egendom, motor och ansvar.

 

Stockholm
12292acf (anges alltid vid ansökan)
2019-05-13