Kundservicemedarbetare
Svedea
Kundservicemedarbetare till Svedeas företagsförsäkring

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring
Svedea liknar inget annat bolag i försäkringsbranschen – vår vision är faktiskt att förändra den. Vår vision och vår företagskultur är styrande för allt vi gör och hjälper oss fatta rätt beslut – både i vardagen och i de stora strategiska frågorna. Vi bygger bolaget tillsammans och är därför väldigt noggranna när vi rekryterar nya medarbetare – vi vill att du ska göra skillnad. Vill du jobba på ett bolag som inte är som alla andra och där din personlighet betyder lika mycket som dina formella meriter – då kan Svedea vara stället för dig.

Brinner du för att hjälpa kunder?
Inom företagsförsäkring fokuserar vi på försäkringar för småföretag – i grupp eller enskilt. Många av oss kan identifiera oss med småföretagare och vi ser oss som småföretagarens bästa vän. Idag består vi av ett team på fyra härliga personer, men söker nu dig som vill fylla ut plats nummer fem.

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta både front- och backoffice. Rollen innehåller många och varierande arbetsuppgifter med fokus på att genom telefon, mejl och chatt hjälpa småföretagare med rätt försäkringsskydd. Du har stort inflytande över planeringen av ditt arbete och hur rutiner för bästa säljframgång utformas. Du kommer vara starkt bidragande till Svedeas sälj- och servicekultur.

Några av dina framtida arbetsuppgifter:

 • Försäljning och service på telefon, mejl och chatt
 • Administration av gällande försäkringar
 • Serva samarbetspartners
 • Bevaka, besvara och publicera relevant info på sociala medier
 • Deltagande på events och mässor etc.
   

Det här förväntar vi oss av dig
Som person är du en engagerad lagspelare som gillar att arbeta mot gemensamma mål. Du har ett starkt eget säljdriv och gillar att prata med kunder och att göra affärer. Du är energisk och prestigelös och kan snabbt sätta dig in i nya sammanhang – du är helt enkelt beredd att hugga i där det behövs. Du trivs att arbeta i högt tempo och i en organisation som ständigt utmanar sig själv. Att du är strukturerad och arbetar systematiskt faller sig naturligt för dig.

Vi gillar även att du:

 • har erfarenhet från kvalificerad telefonförsäljning eller kundservice
 • har erfarenhet från B2B-affär, gärna inom försäkring, finans eller telecom
 • är bra på att uttrycka dig, i både tal och skrift i såväl svenska som engelska
   

Det här kan du förvänta dig av oss
Du kommer till en arbetsplats där energinivån är hög och företagskulturen tydlig och djupt förankrad hos alla. Centrala värden på Svedea är passion, att utmana, att förenkla, att reflektera och att alltid se kunden. Gemensamt för oss är att vi brinner för det vi arbetar med – oavsett om det är motorcyklar, djur, försäkringsekonomi eller IT-processer. Vi är cirka 150 medarbetare och växer stadigt. Svedeas huvudkontor finns högst upp i ett av Kungsholmens häftigaste hus – bara vår alldeles egna takterrass är en anledning att älska stället. Filialkontor finns i Hammarstrand, Umeå och Växjö. Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad på huvudkontoret.

Så här rekryterar vi
Känner du att du har rätt personlighet och att tjänsten passar dig är det bäst att du skickar in din ansökan omgående, dock senast 16/6. På Svedea arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen.

Har du frågor om tjänsten eller processen kan du alltid ringa eller mejla till ansvarig chef Jonas Nilsson, jonas.nilsson@svedea.se eller 08-790 03 47.

Stockholm
2268bcf3 (anges alltid vid ansökan)
2019-05-13