Skadereglare
Willis Towers Watson Sweden AB
Skadereglare

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) är ett ledande globalt försäkringsförmedlings-, teknik- och konsultbolag. Med rötter tillbaka till 1828 har Willis Towers Watson över 45 000 anställda i mer än 140 länder och marknader.

Vi utformar och levererar råd och tekniklösningar som optimerar hantering av kapital, sak- och personrelaterade risker, anställningsförmåner, belöning och övrigt humankapital. Vi är ett globalt företag som genom lokal närvaro och expertis kan erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade till lokala trender, marknader och lagstiftning. Genom kompetens, professionalism, engagemang och kundfokus hjälper vi kunder runt om i världen att vända risk till tillväxtmöjligheter.

I Sverige inleddes verksamheten 1979 och idag är vi en av landets ledande rådgivare inom ersättningsrelaterade områden, pensioner och vidare förmåner, aktuariella tjänster (liv och sak), samt risk- och försäkringsförmedling inom sakförsäkringsområdet. Vi är cirka 200 medarbetare i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad.

Willis Towers Watson är dessutom tillsammans med Max Matthiessen, en av Nordens största liv- och sakförsäkringsförmedlare.

Välkommen att läsa mer på www.willistowerswatson.com.

Service och hjälp inom skadereglering
Avdelningen Affinity arbetar med olika former av gruppförsäkringar och lojalitetsprogram till företag och organisationer där anställda, medlemmar och privatpersoner erbjuds olika typer av försäkringslösningar.


Funktionen Operations inom Affinity består av en grupp medarbetare som arbetar med att ge våra kunder service och hjälp, främst via telefon och mail. Vi behöver nu förstärka gruppen, och söker därför en medarbetare som kan supportera och administrera våra kunder inom skadereglering.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och jobbar i attraktiva lokaler i Stockholm.

Arbetsuppgifter/Rollen
I rollen som Claims Handler ingår daglig skadereglering, kundservice och administration. Du erbjuds ett lärorikt arbete i ett engagerat och drivet team med vi-känsla. Rollen kommer att bestå av person/sjukskadereglering vilket innebär att arbetet stundtals kan vara tungt, det är därför viktigt att du har en hög integritet. Du bör ha lätt för att arbeta både självständigt och i team. Du ska vara ansvarstagande och lösningsorienterad. Vi arbetar frekvent med officepaketet och ser att du ska ha goda kunskaper i det. Då vi jobbar mot Norska kunder är det viktigt att du kan kan kommunicera på norska.

Tidigare erfarenhet
Vi söker dig som har branscherfarenhet, har arbetat i någon form av skadereglering/kundtjänstfunktion och/eller med tidigare erfarenhet från sjukvården.

Personliga egenskaper 
Som person är du effektiv, välstrukturerad och noggrann. Eftersom tjänsten innebär skadereglering och andra administrativa arbetsuppgifter är det även viktigt att du är ordningsam och van vid att jobba efter uppsatta rutiner Det är viktigt att du är pålitlig och kan ta ansvar för ditt arbete. Samtidigt är vi ett företag som drivs av utveckling vilket innebär löpande anpassningar utifrån kundens behov och önskemål. Du gillar att arbeta över telefon och är van att arbeta i olika system och hanterar detta med hög integritet. Det är viktigt att du tycker att merförsäljning är en naturlig del av kundkontakten. Vidare ser vi att du som söker är lugn som person, gillar att stå på egna ben och kan prioritera i ditt arbete.

Willis Towers Watson ingår i en stor global koncern och därmed krävs det att du har goda kunskaper i Engelska.

Information och ansökan
Närmare information om tjänsten ges av avdelningschef, Linda Long, tel +46 766 35 89 64, mail: linda.long@willistowerswatson.com . Vi kallar till intervjuer löpande så ansök redan idag!

Stockholm
25f2dc92 (anges alltid vid ansökan)
2019-05-10