Administrativ personskadereglerare
Landstingens Ömsesidiga Försäkringsbolag (Löf)
Administrativ personskadereglerare

Vill du arbeta med patientskador i en organisation som alltid har kunden i fokus? Just nu söker vi engagerade personskadereglerare som arbetar med administrativa arbetsuppgifter. Vi sitter i modernt kontor på Södra station, Södermalm.

VI ERBJUDER
Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi har ett tydligt kundfokus och arbetar kontinuerligt med projekt som syftar till att förbättra kundservice och att effektivisera processer. På Löf har vi ett öppet klimat och en lärande kultur där vi hjälper varandra. Vi erbjuder introduktionsutbildning och fäster stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har en hög digitaliseringsgrad på vår arbetsplats och ett utvecklat skadesystem. Löf är ett värderingsstyrt företag med tydligt resultatfokus.

ARBETSBESKRIVNING
I din roll arbetar du främst med hanteringen av våra ärenden  innan de går vidare i skaderegleringsprocessen. Det innebär huvudsakligen att identifiera den anmälda skadan, inhämta och hantera medicinska handlingar från sjukvården samt att utföra försäkringsutredning. Du kommer att ha kontakter via telefon, mail samt brev med både vårdgivare och kunder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom sjukvård eller kundservice – gärna  som läkarsekreterare eller annat administrativt arbete. Du ska minst ha gymnasiekompetens. Du har goda IT-kunskaper

PERSONLIGA EGENSKAPER
Eftersom arbetet handlar om att hantera ärenden och att definiera det väsentliga i varje anmälan söker vi dig som är noggrann och som trivs med att arbeta mot gemensamma produktionsmål. Du är en social person som är lyhörd och kundorienterad. I din roll har du många olika kontaktytor och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Som person är du driven och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

OM VERKSAMHETEN
Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen 1,35 miljarder kronor och har en balansomslutning på drygt 11 miljarder kronor.

Vi är cirka 185 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.

Mer information om Löf finns på www.lof.se

FÖR MER INFORMATION OCH ANSÖKAN
Om du känner igen dig i vår beskrivning, är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv märkt ”Administrativ försäkringshandläggare” till: jobs@lof.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdagen är den 31 maj 2019.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta gruppchef Markus Hofrén, 08-551 011 57, markus.hofren@lof.se

Fackliga frågor besvaras av: Lisbeth Nylén-Bakurin, Forena, 08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se eller Bianca Billing Werner, SACO, 08-551 011 38 bianca.billingwerner@lof.se
Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.

Stockholm
jobs@lof.se
bbaf4d10 (anges alltid vid ansökan)
http://lof.se/
2019-05-10