Försäkringssäljare företag
Länsförsäkringar Uppsala
Vi söker en försäkringssäljare med koll på företagare i Uppsala län

Att jobba i ett företag med 148 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Vi söker en försäkringssäljare med koll på företagare i Uppsala län

Vill du ha ett omväxlande och utmanande jobb i ett lokalt, kundägt bolag där hållbarhet står högt på agendan? Är du en nyfiken och kundorienterad säljare med brett kontaktnät bland företagare i Uppsala län? Då kanske vi är rätt för varandra?

I det här jobbet får du förtroendet att hjälpa våra större företagskunder med rätt försäkringslösning. Du får nya kunder att se fördelarna med Länsförsäkringar och ger service och rådgivning till dem som redan gjort det. Kunderna träffar du både i deras verksamheter ute i länet och inne på kontoret. Du håller också kontakt med kunderna via telefon och digitala kanaler, samt deltar i viktiga branschmässor, utställningar och kund­träffar.

Här är kunderna lite viktigare
I det dagliga arbetet ingår du i ett team av engagerade och erfarna medarbetare som fokuserar på företag och lantbruk. I teamet finns stor kompetens som vi gärna delar med oss av för att stötta och utveckla varandra i gruppen. Eftersom vi ägs av våra kunder handlar en stor del av arbetet om att ge en riktigt bra kund­upplevelse Därför arbetar du dagligen med kollegor även från andra delar av bolaget.

Länsförsäkringar Uppsalas värdegrund utgår från orden affärsmässig, handlingskraftig och engagerad. Allt vi gör genomsyras av detta, och det är egenskaper vi söker hos dig. Vi vill också att du har gott om eget driv och är bra på att lyssna till och förstå kundernas behov. Då våra kunder återfinns i många olika branscher kommer du långt på att vara nyfiken och intresserad av hur saker fungerar i olika verksamheter. Du är van vid att använda digitala verktyg och är noggrann och strukturerad för att kunna leva upp till dagens regelverk.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara väl insatt i en företagares vardag och ekonomi och ha erfarenhet av företagsförsäljning och kundservice – gärna inom vår bransch. Du kan din företagsekonomi och känner dig hemma i Uppsala län och dess företagsklimat. Vi vill att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Då en hel del bilresor runt om i länet ingår i jobbet behöver du B-körkort. Kom till oss med rätt inställning så lär vi dig allt du behöver kunna för att göra ett riktigt bra jobb som försäkringssäljare företag.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder dig ett roligt och varierat arbete med spännande utmaningar i en roll där du kommer kunna göra skillnad och får möjlighet att utvecklas. Länsförsäkringar Uppsala är en prestigelös organisation som ger utrymme för egna idéer och initiativ. Vi har en familjär och inkluderande kultur och gott samarbetsklimat. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och har därför stort fokus på hälsa. Just nu pågår vår "hälsoresa" där vi via en app delar med oss av vår träning till vårt lag och tävlar mot andra lag. Som bolag månar vi om våra kunder vilket visar sig i de utmärkelser vi fått för att vi är kundernas favorit inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Det här är vi riktigt stolta över. 

Mer information
Startdatum för tjänsten är kring november/december 2019.
Vill du veta mer om jobbet och Länsförsäkringar Uppsala är du välkommen att kontakta gruppchef för större företagskunder, Bosse Johansson på 018-68 57 31.
Facklig kontaktperson för Forena är Gunnar Rydvall, telefon 018-68 55 58.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 2 juni.

Vi går igenom ansökningarna och kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker redan idag.
I urvalet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi värdesät­ter mångfald i vår verksamhet.

Uppsala
1c6e25ee (anges alltid vid ansökan)
2019-05-10