Medicinsk Riskbedömare
JW Loss Adjusting AB
Medicinsk Riskbedömare

Ta chansen och bli en av oss!                                 

JW Loss Adjusting är ett oberoende skaderegleringsbolag. Vi erbjuder effektiva och kvalitativa konsulttjänster inom skadereglering, vårdplanering och riskbedömning. Våra konsulter har expertkunskap inom person-, ansvar- och egendomsskador samt motorteknik och affinity. Vi arbetar nära våra kunder, oavsett om vi gör jobbet från egna lokaler eller på plats hos våra uppdragsgivare. Kompetens i kombination med lyhördhet för försäkringsbolagens behov och en hög servicenivå gentemot skadelidande är grunden till att JW Loss Adjusting startade för lite mer än fem år sedan. Vi består i dag av drygt 35 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som medicinsk riskbedömare arbetar du brett och varierat med riskbedömning inom olika försäkringsområden. Du handlägger inkommande ärenden och ansökningar för registrering och premiesättning, hanterar omprövningar och har daglig kontakt med kunder. I rollen ingår även medicinsk rådgivning samt att du arbetar tätt tillsammans med produktutvecklare där du får möjlighet att förbättra processer för både kunder och kundbolag. Det är en spännande och varierande roll där ingen dag är sig lik och som ställer krav på självständighet och samarbetsförmåga. Perfekt för dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som medicinsk riskbedömare.

Utbildning/bakgrund

För att lyckas som medicinsk riskbedömare hos oss är du lösningsorienterad och trivs med att ge råd och service till våra uppdragsgivares kunder. Du är en flexibel och ansvarstagande person med gott omdöme och högt engagemang för arbetet. Du är bekväm med att fatta beslut och kan motivera dem sakligt och kundvänligt.

Vi söker dig som har medicinsk högskoleutbildning (motsvarande sjuksköterska eller sjukgymnast) eller har annan praktisk erfarenhet från vårdyrket och minst två års erfarenhet av medicinsk riskbedömning eller skadereglering på försäkringsbolag.

Personliga egenskaper

Vi är ett litet team där alla samarbetar för att ge kunden bästa möjliga service. Du förutsätts ta egna initiativ och fatta beslut självständigt och är van att planera din tid och arbeta effektivt. Vi värderar flexibilitet högt och du har viljan att löpande bredda din kompetens för att kunna jobba med olika skadetyper. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för försäkringsbolagens kunder och det är därför viktigt att du uttrycker dig klart och tydligt, i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid gott samarbete och god stämning inom arbetsgruppen och vill självklart att du aktivt bidrar till det. Du tilltalas av att komma till ett företag i tillväxt där du får chansen att påverka.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar JW Loss Adjusting mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Tjänst: Heltid.

Lön: Fast, enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Tjänsten söker du via mail till jobs@jwlab.se

Bifoga CV och personligt brev, skriv ”Medicinsk riskbedömare” i ämnesraden.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Victor Pacha rekryterande chef, telefon 072-339 30 30, vi går igenom ansökningar löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!

Stockholm
jobs@jwlab.se
13aa1056 (anges alltid vid ansökan)
2019-05-09
Victor Pacha