Utredare
Gjensidige Försäkring
Utredare till Gjensidige

Vi söker en motiverad och engagerad utredare till vår utredningsenhet, med placering i Stockholm eller Malmö. Du blir en del av ett team bestående av 2 ytterligare utredare i Stockholm, och en avdelning i Köpenhamn med fem medarbetare och en ledare. Du blir med andra ord en del av ett litet men mycket motiverat team med spännande och utmanande arbetsuppgifter.  

Dina arbetsuppgifter  

• Identifiera och utreda försäkringsbedrägerier – eller försök till – inom ramarna för Gjensidiges strategier (inom alla produktområden)  

• Utbildning av kollegor inom affärsområdena  

• Bidra i projektarbeten, också i form av skadeförbyggande verksamhet  

• Att bidra till avdelningens finansiella mål  

• Skapa relationer inom ditt ansvarsområde  

• Det kan också ingå inslag av utbildning  

Vem är du?  

Du ska ha utbildning från Polishögskolan. Det är meriterande om du har erfarenhet från näringslivet och har arbetat inom försäkringsbranschen, gärna med erfarenhet av utredningsarbete inom motor, byggnad och lösöre. Det är viktigt att du är lätt att samarbeta med, har en positiv inställning till arbetsuppgifterna, har god människokännedom och förmågan att sätta dig in i andra personers situation. Du är en lagspelare som är målinriktad samtidigt som du kan arbeta självständigt. Då du blir en central stöttepelare till våra skadeavdelningar är det viktigt att du har förmågan att kommunicera på ett enkelt sätt med kollegor på alla nivåer.  

Vi erbjuder dig  

Ett spännande arbete i en dynamisk och kompetent arbetsmiljö i en solid och framtidsorienterad nordisk koncern. En koncern där vi värdesätter medarbetarnas insatser och erbjuder bra anställningsförmåner. I Gjensidige kan du förvänta dig spännande utmaningar kryddat med möjlighet att själv påverka utvecklingen och din arbetsvardag.  

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Trangius, utredare i Stockholm, på tel: +46709-624334.

Stockholm eller Malmö
eaa25a44 (anges alltid vid ansökan)
2019-04-11