Specialist inom cyberförsäkring - 190001XF
Willis Towers Watson Sweden AB
Specialist inom cyberförsäkring

Vill du arbeta med att hjälpa företag förstå och hantera sina cyberrisker? Vill du få insyn i vad som verkligen händer, bortom rubrikerna? Vill du bli en del av försäkringsbranschens ledande team inom cyberrisker och cyberförsäkring?

Vi erbjuder nu en chans att få arbeta med cyberrisker på absolut högsta nivå inom försäkringsbranschen, och vi vill forma tjänsten efter dig och dina intressen, snarare än tvärtom.

Vi söker en person som vill bli en del av vår Cyber Practice för Sverige och Finland, och hjälpa till att hantera vår portfölj av cyberförsäkringar och riskanalyser. Genom detta kommer du även bli en del av ett globalt team, där vi regelbundet hjälper varandra och utbyter information. Tjänsten kommer att utformas utifrån dina förutsättningar och intresse, men bland annat behöver vi bli fler som kan hjälpa till med att administrera och hantera de försäkringar vi placerar för våra kunder, samt att se till att all dokumentation följer våra rutiner. Du kommer att planera inför kundmöten, och kommer att ha daglig kontakt med våra kunder. Du kommer hela tiden att vara en viktig del i vår leverans till våra kunder, och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och känner ägandeskap över dina uppgifter.

Om du har lite erfarenhet från försäkringsbranschen kommer du snabbt att självständigt få ansvara för placeringar och förhandlingar. Om du är ny i försäkringsbranschen kommer du snabbt att lära dig det du behöver. Vi arbetar som ett team, och vi hjälper varandra.

Vi har ärligt talat ingen aning om vad du gör idag. Du kanske har börjat på ett jobb inom försäkringsbranschen, och vill ta nästa steg. Du kanske arbetar inom en helt annan bransch, men har ett intresse för cyberrisker i stort. Om du har erfarenhet från cyberrisker från någon annan sektor är det naturligtvis bra, men vi söker en person med rätt inställning, inte rätt CV. Det är dock några punkter vi inte kommer kompromissa på:

• Du behöver uppskatta att vara en del av ett team.
• Du behöver vilja lära dig nya saker och hitta nya sätt att förbättra vårt arbete.
• Du behöver drivas av ett uppriktigt intresse av att hjälpa våra kunder med att förstå, kartlägga och hantera sina risker.

Vi besöker ofta våra kunder där de behöver oss, så resor är en del av jobbet. Du behöver kunna tala och skriva engelska på en god nivå, då kontakter med personer utanför Sverige är vanligt.

Om du inte redan känner till Willis Towers Watson kan vi snabbt nämna att vi är en av världens ledande risk- och försäkringskonsulter. Vår värdegrund fokuserar på Client Focus, Teamwork, Integrity, Respect och Excellence, och du kommer att se att vi menar vad vi säger. Vi berättar gärna mer om vilka vi är och vad vi gör när vi träffas.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på cybersweden@willistowerswatson.com. Vi ser fram emot att höra av dig!

Willis Towers Watson
Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) är ett ledande globalt försäkringsförmedlings-, teknik- och konsultbolag. Med rötter tillbaka till 1828 har Willis Towers Watson över 45 000 anställda i mer än 140 länder och marknader. Vi utformar och levererar råd och tekniklösningar som optimerar hantering av kapital, sak- och personrelaterade risker, anställningsförmåner, belöning och övrigt humankapital. Vi är ett globalt företag som genom lokal närvaro och expertis kan erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade till lokala trender, marknader och lagstiftning. Genom kompetens, professionalism, engagemang och kundfokus hjälper vi kunder runt om i världen att vända risk till tillväxtmöjligheter.
I Sverige inleddes verksamheten 1979 och idag är vi en av landets ledande rådgivare inom ersättningsrelaterade områden, pensioner och vidare förmåner, aktuariella tjänster (liv och sak), samt risk- och försäkringsförmedling inom sakförsäkringsområdet. Vi är cirka 200 medarbetare i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad.
Willis Towers Watson är dessutom tillsammans med Max Matthiessen, en av Nordens största liv- och sakförsäkringsförmedlare.

Välkommen att läsa mer på www.willistowerswatson.com.

Stockholm
224d70e3 (anges alltid vid ansökan)
2019-04-10