Skadereglerare
Länsförsäkringar Fondliv Försäkrings AB (publ)
Skadereglerare

Vi söker en skadereglerare till Livskador som handlägger skadeärenden vid olycksfall, långvarig sjukskrivning och dödsfall.  
 
Om jobbet 
Du får gärna ha erfarenhet av skadereglering inom liv- och pensionsförsäkringar. Som skadereglerare på Livskador kommer du hantera ärenden inom flera olika försäkringstyper i flera olika datasystem. Det är därför viktigt att du ser detta som utvecklande. Du behöver vara flexibel och öppen för förändringar, kunna arbeta både självständigt och i grupp samtidigt som du både är noggrann och effektiv. Dessutom behöver du kunna kommunicera väl i både tal och skrift.  
 
Vem är du?  
Vi söker dig som har erfarenhet av liv- och pensionsförsäkringar med inriktning på skadereglering av sjuk- olycksfalls- eller livförsäkringar. Det är viktigt att du har ett ansvarstagande förhållningssätt och en vilja att lära och utvecklas genom att jobba med olika typer av försäkringsvillkor i olika typer av försäkringssystem.  

Skadeorganisationen befinner sig just nu i förändring och vi jobbar aktivt med att bredda vår kompetens för att minska sårbarheten i gruppen. Det är därför väldigt viktigt att du är nyfiken och förändringsbenägen samt att du kan leda dig själv och på ett ansvarsfullt sätt fördela din tid på ett förnuftigt sätt där du bäst behövs för stunden. 
 
Vi söker en person med ett positivt förhållningssätt som tillför energi i gruppen, där vi gemensamt utbyter erfarenheter och tankar tillsammans. Vi ser gärna att du som person är initiativtagande, samarbetsinriktad och trivs i en miljö med ständiga förbättringar. Du tycker om att ha riktlinjer och ramar att arbeta utifrån och att inom dessa ramar själv planera ditt arbete och se möjligheter till förbättring och effektivisering och att hjälpa till att driva dessa. Vi vill att du har en flexibilitet och förmåga att växla mellan detaljerat arbete och helhetssyn.  

Vi ser även att du har 

  • Minst en gymnasieutbildning i grunden och några års arbetslivserfarenhet av försäkringsadministration
  • God kunskap om skadereglering och livförsäkringar 
  • Är utåtriktad och drivs av att skapa förtroendefulla relationer 

 
Om oss 
Länsförsäkringar Fondliv är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Avdelning Livservice inom Fondliv har ett brett uppdrag och flera uppdragsgivare. Våra arbetsuppgifter består av kundservice, nyteckning, ändring, betalningar och övrig administration av liv- och pensionsförsäkringar. Det omfattar privat- och tjänstepensioner med samtliga förvaltningsformer och alla produktslag. 
 
Vi arbetar också med medicinsk riskbedömning och skadereglering av livprodukter och sjuk- och olycksfallsprodukter på uppdrag av länsförsäkringsbolagen. 
 
Livservice står inför ett stort förändringsarbete inom de närmaste åren där vi bland annat kommer att ha fokus på att effektivisera arbetssätt, processer och system. Vårt förändringsarbete har visionen Sveriges Bästa Livservice och är en del av Länsförsäkringars Livplan. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  
 
Mer information och ansökan 
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 26 april, så tveka inte att söka redan idag.  

Om du har frågor kan du kontakta

  • Acyif Kassam, rekryterande chef, telefon 08-588 404 28
  • Bitte Franzén Molander, kontaktombud SACO, telefon 08-588 403 79
  • Susanne Hirsch, kontaktombud FTF, telefon 08-588 406 35
     

 

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Stockholm
2f03ff3b (anges alltid vid ansökan)
2019-04-09