Skadereglerare transportförsäkring
Alandia Försäkring
Skadereglerare till vårt transportförsäkringsteam i Stockholm

Alandia Försäkring är en sjöförsäkringsspecialist som servar sjöfarts- och logistiknäringen. Vi är en av de ledande aktörerna inom vårt huvudsakliga marknadsområde i Norden och Baltikum. Kontoren finns i Mariehamn, Helsingfors, Stockholm och Göteborg. Bolaget har ca 110 anställda. Mer information hittar du på alandia.com.

 

Till vårt transportförsäkringsteam i Stockholm söker vi nu en

SKADEREGLERARE

Vi söker en erfaren skadereglerare inom transportöransvar och varuförsäkring med tyngd mot transportöransvar. Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete i en organisation med korta beslutsvägar där det satsas långsiktigt på transportförsäkring. Våra kunder kommer framförallt från Norden och Baltikum men hela världen är vårt arbetsfält tack vare ett starkt internationellt nätverk.

Arbetsuppgifter

Du jobbar med hela skaderegleringsprocessen från reglering till regressföring och samordnar besiktningar och skadereglering som utförs av samarbetspartners. Vi ser även att du tillsammans med övriga i gruppen eller självständigt medverkar vid kundbesök/utbildningar vid eventuellt behov. Detta kan ske både hos kunder och mäklare. Du har goda möjligheter att påverka ditt eget arbete och du arbetar nära dina kollegor, såväl med underwriting som med vårt ansvarsteam på Åland. Du kommer att vara en viktig kugge för enhetens framtida utveckling. Placeringsort är Stockholm men arbetet medför en del resande, framförallt inom Norden.

Din profil

Du är en lagspelare som tar ansvar och har ett strukturerat arbetssätt. Du har minst fem års erfarenhet som skadereglerare inom transportöransvars- och varuförsäkring.

Vi ser gärna att du har

  • utmärkta kunskaper i engelska
  • goda kunskaper inom IT
  • god förhandlingsvana


och att du är

  • självgående och engagerad
  • duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. 


Meriterande är om du har kunskaper i ett tredje språk.

För mer information om tjänsten kontakta företagsmarknadschef Jan Limnell på tel. +358 18 29 659.

Urvalet sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV så snart som möjligt men senast 2019-04-07 via denna länk.

Stockholm
278a4ee3 (anges alltid vid ansökan)
2019-03-05