Besiktningsman/skadereglerare - Egendomsförsäkring
Crawford & Company (Sweden) AB
Senior besiktningsman/skadereglerare inom Egendomsförsäkring

Crawford & Company är ett konsultföretag som arbetar med fristående skadereglering. Vi reglerar skador inom bl.a. industri-,  företag-, konsument-, sjö & transport-, motor- och personförsäkring. Våra uppdragsgivare är såväl svenska som utländska försäkringsbolag och captives (koncerninterna försäkringsbolag). Crawford & Company (Sweden) AB är ett dotterbolag till amerikanska Crawford & Company. Vi är idag cirka 65 personer anställda i Sverige fördelade på fyra kontor - Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

 

Tjänsten innebär besiktning och skadereglering av inbrott-, brand-, vatten- och entreprenadskador inom företagsförsäkring. Du kommer att ta beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Vidare innebär arbetet att i rapportform informera Crawfords uppdragsgivare, och eventuella återförsäkrare, om skadans orsak och omfattning. Rapportering sker på såväl svenska som engelska.

Vi söker dig som har relevant utbildning, minst gymnasiekompetens, samt en gedigen erfarenhet av besiktning och skadereglering av företagsskador inom egendomsförsäkring. Det är även meriterande om du har ingenjörsutbildning och/eller kunskap från bygg- och anläggningssektorn.

Som person är du van att fatta snabba beslut och tycker om ett högt arbetstempo. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga och en vana att förhandla och argumentera på ett ödmjukt sätt i både tal och skrift.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete där du också utifrån konsultrollen får ett vidare perspektiv på skaderegleringen - och en möjlighet till utveckling.

Vill du veta mer går det bra att kontakta Head of Loss Adjusting, William Korse, på telefon: 010-410 70 49.

Fackliga representanter är Johan Bendelius för FTF, telefon: 010-410 70 18 och Marja-Leena Mikkola för Saco, telefon: 072 078 77 52.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer genomförs löpande.

Stockholm
william.korse@crawco.se
d56d492e (anges alltid vid ansökan)
2019-03-04