Insurance and loss prevention manager
BillerudKorsnäs
Insurance and loss prevention manager

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Insurance and loss prevention manager

Om tjänsten
I rollen som ”Insurance and loss prevention manager” är ditt huvudsakliga ansvar att säkerställa att BillerudKorsnäs har rätt försäkringslösning på plats. Du blir även en nyckelspelare för att utveckla och driva processer och lösningar för kontinuitetsplanering och skadeförebyggande arbete gällande brand och maskinhaverier. Du kommer att få ett helhetsansvar för att utveckla och driva BillerudKorsnäs arbete inom försäkring och skadereducering i syfte att bidra till en stabil och högkvalitativ affär för företaget.

I rollen ingår att säkerställa och upphandla en optimal försäkringsstruktur och med din expertis inom området ta ett helhetsansvar för försäkringsfrågor. Du ansvarar för att proaktivt interagera och bygga relationer med relevanta försäkringsbolag och försäkringsmäklare samt stötta organisationen internt med kunskap om försäkringsfrågor i olika sammanhang. Du ansvarar för att driva företagets skadeförebyggande strategi, kontinuitetsplanering samt säkerställer en högkvalitativ implementering och uppföljning.

Som Insurance and loss prevention manager hos oss är du en viktig del i och bidrar till bolagets assurance processer. Du rapporterar till Director of Corporate Assurance och är lokaliserad på vårt huvudkontor i Solna

Kvalifikationer
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet från arbete med industriella försäkringslösningar. Du har erfarenhet av skadeförebyggande arbete och/eller goda kunskaper inom kontinuitetsplanering med en universitetsexamen i juridik, ekonomi eller teknik i bagaget. Du har mycket god kunskap om försäkringsmarknaden, ett intresse för tillverkande industri och vana vid att etablera och jobba med processer.  Vi söker dig som är en relationsskapande person, som arbetar proaktivt och som har lätt för att bygga nätverk och skapa förtroende. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, har driv, är självgående, är lösningsorienterad och kommer med egna idéer.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats!

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Director of Corporate Assurance, Sofia Hidén, 08-55 333 585.

Välkommen med din ansökan, urval kommer att ske löpande.

Stockholm
13146a4e (anges alltid vid ansökan)
2019-02-28