Skadereglerare Ansvar
JW Loss Adjusting AB
Skadereglerare Ansvar

Ta chansen och bli en av oss!                                 

JW Loss Adjusting är ett oberoende skaderegleringsbolag. Vi erbjuder effektiva och kvalitativa konsulttjänster inom skadereglering. Våra konsulter har expertkunskap inom person-, ansvar- och egendomsskador samt motorteknik och affinity. Vi arbetar nära våra kunder, oavsett om vi gör jobbet från egna lokaler eller på plats hos våra uppdragsgivare. Kompetens i kombination med lyhördhet för försäkringsbolagens behov och en hög servicenivå gentemot skadelidande är grunden till att JW Loss Adjusting startade för lite mer än fem år sedan. Vi består i dag av drygt 25 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som skadereglerande jurist inom ansvar och rättsskydd, arbetar du med tonvikt på skadeståndsrätt. Du hjälper våra uppdragsgivares kunder att hantera skadeståndskrav inom såväl privat ansvarsförsäkring som företagsförsäkring och arbetar utifrån gällande lagstiftning och försäkringsvillkor. Rättskyddsdelen av arbetet innebär att reglera försäkringsersättning för advokatkostnader vid rättsliga tvister. Skador inom entreprenad allrisk förekommer.

Kundkontakten sker främst via telefon och mejl. Skadetyperna kan variera mellan enklare och mer komplexa skador. Då behovet på marknaden styr kan uppdragens art variera. Du arbetar med hela skadeprocessen. Som utgångspunkt arbetar du ifrån vårt kontor i centrala Stockholm. Beroende på kundbehov kan även arbete utföras i uppdragsgivares lokaler, förutsatt att det är inom samma geografiska område. Våra kunder återfinns över hela landet, liksom deras försäkringstagare.

Utbildning/bakgrund

För att lyckas som ansvarsskadereglerare hos oss är du lösningsorienterad och trivs med att ge råd och service till våra uppdragsgivares kunder. Du är en flexibel och ansvarstagande person med gott omdöme och högt engagemang för arbetet. Du är bekväm med att fatta beslut och kan motivera dem sakligt och kundvänligt.

Vi söker dig som har juristexamen. Vi tror även att du har några års erfarenhet av ansvarsskadereglering och/eller försäkringsrättsligt arbete.

Erfarenhet av skadereglering inom entreprenad allrisk är klart meriterande. För att kunna arbeta effektivt i tjänsten krävs att du har god datorvana och utan svårighet hanterar windowsbaserade program och system.

Personliga egenskaper

Vi är ett litet team där alla samarbetar för att ge kunden bästa möjliga service. Du förutsätts ta egna initiativ och fatta beslut självständigt och är van att planera din tid och arbeta effektivt. Vi värderar flexibilitet högt och du har viljan att löpande bredda din kompetens för att kunna jobba med olika skadetyper. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för försäkringsbolagens kunder och det är därför viktigt att du uttrycker dig klart och tydligt, i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid gott samarbete och god stämning inom arbetsgruppen och vill självklart att du aktivt bidrar till det. Du tilltalas av att komma till ett företag i tillväxt där du får chansen att påverka.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar JW Loss Adjusting mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Tjänst: Heltid.

Lön: Fast, enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Tjänsten söker du via mail till jobs@jonssonwallberg.se

Bifoga CV och personligt brev, skriv ”skadereglerare ansvar” i ämnesraden.

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Egendom/Ansvar Oliver Strandberg, tel: 0735 16 00 68.

Sista ansökningsdag är 10/3 -2019, vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Stockholm
jobs@jonssonwallberg.se
14d713f5 (anges alltid vid ansökan)
2019-02-08
Oliver Strandberg