Marknadskoordinator
WaterCircles Forsikring AS Norge, svensk filial
Marknadskoordinator till WaterCircles

Om WaterCircles

WaterCircles är ett försäkringsföretag som sedan 2010 erbjuder privatpersoner sakförsäkringar till konkurrenskraftiga villkor och priser samt ett fokus på god service. Vi erbjuder dels försäkringar under de egna varumärkena WaterCircles, Select och SafeTown och dels medlemsförsäkringar i samarbete med organisationer där vi skräddarsyr försäkringslösningar till dessas medlemmarna. Vi har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark med en stark miljöinriktning på verksamheten. I Sverige är vi miljöcertifierade enligt ISO 14001 och har miljömärkningen Bra Miljöval på våra försäkringar för bil, villa och fritidshus. Vi behöver förstärka vårt team med en marknadskoordinator Har du ett par års arbetslivserfarenhet samt en utbildning inom marknadsföring? Är du kreativ, strukturerad och social som person? Har du ett eget driv, trivs med att arbeta självständigt och söker efter ett utmanade arbete med varierande uppgifter? Då är detta en spännande möjlighet för dig!

Om tjänsten

Som marknadskoordinator har du ett övergripande ansvar för marknadsföringen av våra olika varumärken, produkter och tjänster. Du planerar, koordinerar och genomför olika typer av marknadsaktiviteter, oftast på egen hand men ibland tillsammans med våra samarbetspartners. Då du är ensam i rollen är det angörande att du kan arbeta självständigt, tar egna initiativ, fattar egna beslut och har ett starkt eget driv och en vilja att lyckas. Du sätter tillsammans med andra intressenter (primärt samarbetspartners och försäljningsorganisationen) en övergripande årsplan för marknadsinsatserna med målet att bidra till att satta planer och budget nås. Vidare ingår det i tjänsten att producera marknadsmaterial för våra olika varumärken, både digitalt och för tryck, att skapa nyhetsbrev för utskick till våra kunder samt att redigera och uppdatera våra hemsidor. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom marknadsföring. Det är ett krav att du har någon form av universitets- eller annan eftergymnasial utbildning inom marknadsföring.

Vem trivs här?

För att trivas i denna roll krävs det att du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann med en god känsla för detaljer. Ditt kreativa sinne och en god känsla för vad som är kommunikativt fungerande och visuellt snyggt, förmågan att tänka digitalt samt ditt intresse för web kommer vara till stor fördel för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av sökordsoptimering. Tjänsten förutsätter att du är bra på att uttrycka dig väl i svenska och engelska språket, i såväl tal som i skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kompetenser

  • Kunskaper i publiceringsverktyget Wordpress
  • Kunskaper i fotoredigeringsprogrammet Adobe Photoshop
  • Kunskaper i Adobe InDesign
  • Kunskaper i mailutskick verktyg 


Arbetslivserfarenhet

  • Marknadskoordinator/Marknadsassistent : 2-4 års erfarenhet


Utbildning

Krav

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre


Vad erbjuder vi?

  • Marknadsmässig lön
  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension
  • Sjukförsäkring


Vi sitter i ljusa lokaler i Kista. Hos oss har vi en prestigelös, öppen och informell kultur, där stämningen är god och alla hugger in och hjälper till när det behövs. Då företaget har en stark miljöinriktning är det en fördel om du har ett intresse för miljö. Samtliga medarbetare får en miljöutbildning hos oss.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid och omgående med hänsyn till uppsägnings tid. Skicka ditt CV till ansokan@watercircles.se

Märk med Marknad

Stockholm
ansokan@watercircles.se
386fe3e1 (anges alltid vid ansökan)
2019-02-08
Ibbe Mourad, Försäljningschef im@watercircles.se 0760268753