Skadereglerare
AFA Försäkring
AFA Försäkring söker kundorienterade skadereglerare till Sjukförsäkringen

Vi söker skadereglerare till avtalsgruppsjukförsäkringen (AGS) och vi vänder oss till dig som är van vid att arbeta i en kundfokuserad miljö och som är motiverad till att ge våra kunder bra service med god kvalitet.

Vad du kan förväntat dig för arbetsuppgifter

Arbetet inom avdelningarna innebär utredning och bedömning av rätten till ersättning vid sjukdom och pensionsavsättning. Vi strävar efter att hantera ärendena så effektivt som möjligt och det gör vi bl.a. genom att hålla kontakt med kunder och arbetsgivare via telefon och brev.

Vi har som mål att ge våra kunder service över förväntan, och med det menar vi att vi möter kunden med omtanke och tar många beslut direkt i kontakt med kund. Vi arbetar med tydliga mål och uppföljning både på individ- och på gruppnivå.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker dig som har erfarenhet av utredningsarbete och av att arbeta självständigt med att inhämta, dokumentera och fatta egna beslut. Du är van att arbeta målinriktat med kunden i fokus. Vidare är du positiv till förändringsarbete och vill medverka till utveckling kundservice.

Annan kompetens som vi värderar högt är

  • Goda kunskaper inom socialförsäkringarna
  • Grundläggande kunskaper om försäkringsvillkor
  • God förmåga att uttrycka dig och förklara för kunden i tal och skrift
  • Mycket god samarbetsförmåga


Detta erbjuder vi dig

Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av AFA Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar för sitt arbete.

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senaste den 1 mars. Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta avdelningschef Georgina Lindstedt, 0708162574 eller avdelningschef Maria Rosenberg 0730964779.

Fackliga representanter

FTF, Facket för Försäkring och Finans, Benny Nyberg, 0708939512
SACO, Akademikerföreningen, Maria Schűtt, 0706964974

Fakta om oss
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar 4,5 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se

Stockholm
2c0b1acd (anges alltid vid ansökan)
2019-02-06