Personskadereglerare, ICA Försäkring

Till oss på Personskador söker vi nu en glad och driven kollega som har erfarenhet av barn- och sjukskador och som trivs i en rörlig och nytänkade miljö.

 

Det här är ditt blivande jobb

Du kommer ingå i en grupp med 8 personskadereglerare som tillsammans tar hand om personskador från vår Olycksfallsförsäkring, Barn- och Gravidförsäkring, Trafikförsäkring samt ICA-handlarnas företagsförsäkring. Din huvudsakliga uppgift blir att reglera Barn- och Gravidförsäkring 

På ICA Försäkring arbetar vi tillsammans i team. Vi har gemensamma mål, god samarbetsvilja och en inställning att alla hjälps åt och rycker in där det behövs. Kärnan i vårt dagliga arbete är samarbete inom teamet med fokus på noggrannhet, empati och snabb återkoppling till kund, och vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på en mycket uppskattad arbetsplats.

 

Är du den vi söker?

Du har god kunskap inom personskadereglering och gärna barn- och gravidförsäkring. Som person är du positivt lagd, har lätt för att skapa förtroende och förstår vikten av god service. Du arbetar bra både självständigt och i grupp samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäkringar och skadereglering, främst reglering av barnsjuk är meriterande.

Som person är du lyhörd, med en stor medkänsla och engagemang. Du delar med dig av dina kunskaper och har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann och har en mycket god förmåga att formulera dig i både tal och skrift.

 

Därför ska du välja ICA

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Läs mer om livet på ICA här.

 

Vad händer nu?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Charlotte Jenmert på telefon eller mejl. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på vårt kontor i Solna, Stockholm. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-06-10.

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål och tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och i vissa fall även utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringen.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.

 

Tjänst:
Personskadereglerare
Företag:
ICA Försäkring AB
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2023-05-15
Sista ansökningsdag:
2023-06-10